Språkkurser i engelska i Honolulu

Språkkurser i engelska i Honolulu
4.6
402
(402 betyg)
4.6

Gå en engelska kurs på Hawaii, och du kommer att plugga i en helt fantastisk miljö. Honolulu har något för alla, från stränder till vulkaner och polynesiska dans till surfing. Alla våra språkkurser på Hawaii kan anpassas utefter dina behov, så att du får massor av tid till att utforska denna paradisö. Att resa till hjärtat av Stilla havet för att plugga engelska på Hawaii kommer att förändra ditt liv!

Språkkurser i engelska i Honolulu

Språkkurser i engelska i Honolulu

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Honolulu
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Honolulu

Språkkurs i Honolulu

Om du vill lära dig engelska på ett annorlunda sätt, kan en språkkurs på Hawaii hjälpa dig att förbättra din engelska samtidigt som skapar oförglömliga minnen på denna unika ögrupp. Även om Hawaii är känt för att vara ett tropiskt paradis, har Honolulu mycket att erbjuda även studenter. Vår språkskola som är centralt belägen har toppmodern teknik och ljusa moderna faciliteter. Oavsett om du vill kombinera studier med en semester, studera engelska för professionella ändamål eller få arbetslivserfarenhet, hittar du allt du behöver på en språkkurs i Hawaii. Skräddarsy din språkkurs efter dina mål och tillgänglighet och skapa din perfekta språkresa.

En annorlunda språkkurs på Honolulu

Om du har valt en språkkurs på Hawaii kommer du vilja få ut det mesta av att vara på en sådan fantastisk plats. Det finns mycket att se och göra och tillsammans med dina klasskamrater kan du öva på din engelska utanför klassrummet i en avslappnad grupp. Från karaoke och quizkvällar till utflykter och weekendresor kan du fylla varje minut med fantastiska aktiviteter. Besök alla öar på Hawaii, utforska vulkaner, djungeln och stränder och upptäck de spektakulära sevärdheterna. En språkkurs på Hawaii är långt ifrån en traditionell språkkurs!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.