Språkkurser i engelska i Honolulu

Språkkurser i engelska i Honolulu
4.6
402
(402 betyg)
4.6

Gå en engelska kurs på Hawaii, och du kommer att plugga i en helt fantastisk miljö. Honolulu har något för alla, från stränder till vulkaner och polynesiska dans till surfing. Alla våra språkkurser på Hawaii kan anpassas utefter dina behov, så att du får massor av tid till att utforska denna paradisö. Att resa till hjärtat av Stilla havet för att plugga engelska på Hawaii kommer att förändra ditt liv. Surfing, snorkling och djuphavsfiske är en del av vardagen här. Säg "aloha" till ett nytt du när du väljer att studera engelska i Honolulu

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Honolulu
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Honolulu

Språkkurser i engelska i Honolulu

Gratis broschyr

Språkkurs i Honolulu

Om du vill lära dig engelska på ett annorlunda sätt, kan en språkkurs på Hawaii hjälpa dig att förbättra din engelska samtidigt som skapar oförglömliga minnen på denna unika ögrupp. Även om Hawaii är känt för att vara ett tropiskt paradis, har Honolulu mycket att erbjuda även studenter. Vår språkskola som är centralt belägen har toppmodern teknik och ljusa moderna faciliteter. Oavsett om du vill kombinera studier med en semester, studera engelska för professionella ändamål eller få arbetslivserfarenhet, hittar du allt du behöver på en språkkurs i Hawaii. Skräddarsy din språkkurs efter dina mål och tillgänglighet och skapa din perfekta språkresa.

En annorlunda språkkurs på Honolulu

Om du har valt en språkkurs på Hawaii kommer du vilja få ut det mesta av att vara på en sådan fantastisk plats. Det finns mycket att se och göra och tillsammans med dina klasskamrater kan du öva på din engelska utanför klassrummet i en avslappnad grupp. Från karaoke och quizkvällar till utflykter och weekendresor kan du fylla varje minut med fantastiska aktiviteter. Besök alla öar på Hawaii, utforska vulkaner, djungeln och stränder och upptäck de spektakulära sevärdheterna. En språkkurs på Hawaii är långt ifrån en traditionell språkkurs!