Språkkurs i Los Angeles

Språkkurs i Los Angeles
4.8
640
(640 betyg)
4.8

Njut av livsstilen i södra Kalifornien på en språkkurs i Los Angeles där solen nästan skiner jämt. Vi har ett brett utbud av språkkurser i Los Angeles, för alla åldrar och nivåer. Oavsett om du vill vara borta två veckor eller ett helt studieår, så har vi en språkkurs i Los Angeles som passar dig. Det råder verkligen brist på tråkiga stunder när du pluggar engelska i Los Angeles. Från Disneyland till Hollywood och filmstjärne-spotting på stranden, det finns så många sätt att tillbringa din tid i Los Angeles. Med 50 års erfarenhet, kan du räkna med oss om du vill plugga engelska i Los Angeles snabbt och effektivt.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Los Angeles
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Los Angeles

Språkkurs i Los Angeles

Gratis broschyr

Studera engelska i soliga Los Angeles

Du kommer att studera i perfekt väder när du läser en språkkurs i Los Angeles. Med skolsken året runt innebär det att du kan dra nytta av de många stränderna både i och utanför staden. Våra innovativa undervisningsmetoder garanterar att du får ut det mesta av din tid i klassrummet så att du kan spendera resten av dina dagar med att utforska Los Angeles. Från Hollywood till världskänd shopping och kända Venice beach, finns det mycket roligt att göra i LA. Oavsett om du är en filmnörd eller älskar att hänga på stranden, kommer vår språkkurs i Los Angeles att ge en semesterliknande atmosfär samtidigt som du maximerar dina framsteg på engelska.

Kulturella Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i USA och lockar människor från hela världen. Från filmstjärnor, artister, musiker och modedesigners till professionella idrottare, samlar denna färgglada och mångkulturella metropol människor med alla bakgrunder. Oavsett om du går på gatorna i centrala Los Angeles eller utforskar norra delen av staden, på en språkkurs i Los Angeles kommer du få otroliga nya intryck varje dag och här kommer du få uppleva den typiska, avslappande livsstilen i Kalifornien. 

Plugga engelska i Los Angeles

Los Angeles kallas också för "Creative Capital of the World", här råder det ingen brist på inspiration under din språkkurs i Los Angeles. Upplev den härliga och avslappande kaliforniska livsstilen när du kan hänga på stranden både före och efter lektionstid.Träffa människor från världens alla hörn och upptäck tilsammans allt spännande staden har att erbjuda. Promenera längs med Hollywood Walk of Fame eller lär dig surfa efter lektionstid. Testa på att kliva utanför din komfortzon och upplev världen genom att delta i en språkkurs i Los Angeles.

Upptäck Los Angeles 

Oavsett vilken språkkurs du väljer i Los Angeles, är våra språkkurser utformade för att ge tillräckligt med utrymme för fritidsaktiviteter. Du kan själv bestämma om du vill hänga med på utflykter som organiseras av personalen på vår Los Angeles-språkskola, eller om du vill utforska "Änglarnas stad" på egen hand. Los Angeles är också en idealisk bas för weekendresor till Palm Springs, Las Vegas eller närliggande Mexiko. Upplev de mysiga pirerna, butiker och restauranger som erbjuder något för varje smak. Titta på gatuartister med dina nya vänner eller prova en chili cheese fry på Redondo Coffee Shop & Bait med utsikt över Stilla havet. Oavsett vilken språkkurs du väljer i Los Angeles, oavsett om du vill åka på en två veckors sommarkurs eller stanna i flera månader, har du gott om tid att utforska Los Angeles.

Språkkurs i Los Angeles

Bäst av allt, i Los Angeles slutar du inte lära engelska efter lektionstid. Eftersom du är omgiven av engelska från morgon till kväll i Los Angeles, kommer du kunna använda dina nya engelskkunskaper från språkkursen direkt efter lektionen är slut. Till skillnad från när du läser en språkkurs hemma, under en språkkurs i Los Angeles, kommer du att uppleva det engelska språket i det verkliga livet. Du kommer använda engelska när du hittar din väg runt Los Angeles gator och när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen. Upplev denna fantastiska stad och USA när du åker på en språkkurs med EF. För att få veta mer om en språkkurs i Los Angeles eller om du vill ha mer information om vad det kostar att studera engelska i Los Angeles så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 . Du kan också beställa en gratis broschyr, full av användbar information om en språkkurs i Los Angeles.