USA

Språkkurser i engelska i Miami

Språkkurser i engelska i Miami
4.7
483
(483 betyg)
4.7

Plugga engelska i Miami om du vill lära dig engelska i en av USA:s delstater med allra mest solsken. Från kusten vid West Palm Beach till dansgolven på Miamis hetaste nattklubbar, Miami har helt klart sin egen rytm. Om du dessutom älskar stranden, då ska du plugga engelska i Miami. Vår språkkurs i Miami inkluderar språklektioner med den senaste tekniken och utanför klassrummet erbjuder vi alla typer av utflykter!

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Miami

Språkkurs i Miami

När du ska plugga engelska i Miami kommer det kännas som att du är på semester trots att du lär dig att tala engelska lite mer varje dag. Upplev nattlivet i Miami och de vackra kritvita stränderna. Möt unika människor och skapa nya vänskaper i en trevlig och inkluderande skolmiljö. Delta i några av de bästa engelskakurser du haft och lär dig använda dina nya färdigheter när du utforskar staden. Koppla av och spendera lite tid på stranden både före och efter lektionstid, lär dig surfa och få en solbränna på köpet. Smaka på restauranger i världsklass och upplev den amerikanska matkulturen i en av USA:s mest vibrerande städer.

Plugga engelska i soliga Miami

Om du är redo för en ny typ av engelskakurs, föreställ dig hur det är att lära sig engelska medan du utforskar den spännande staden Miami. Med den perfekta blandningen av lektionstid och fritid kommer du ha en oförglömlig tid när du åker på en språkkurs till Miami samtidigt som du lär dig behärska språket. Med hjälp av våra innovativa undervisningsmetoder på våra skolor kommer du att förbättra dina engelska språkkunskaper på kort tid. När du ska plugga engelska i Miami har du också tid att gå ut och utforska utelivet, restaurangerna och butikerna. Ett av de bästa sätten att lära sig ett språk är att spendera sin tid i staden där språket talas dagligen. Vi kombinerar våra kurser i Miami med utflykter till sevärdheter så att du på bästa sätt ska kunna upptäcka staden och kulturen på djupet . Och det bästa med en språkkurs i Miami är att du kontinuerligt fortsätter lära dig språket även efter lektionstid.

Vad kostar det att plugga engelska i Miami?

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska läsa en språkkurs i Miami med CSN, det betyder att från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr. Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska läsa en språkkurs i Miami både under lektionstid och på din fritid. Priserna för att studera i Miami avgörs av faktorer som:

·         Antalet lektioner du väljer när du ska läsa en språkkurs i Miami

·         Längden på din språkkurs

·         Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

Vill du veta mer om att läsa en språkkurs i Miami eller har du mer frågor angående kostnad för en språkkurs så kan du kontakta våra studievägledare för mer information.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.