Språkkurser i engelska i San Diego

Språkkurser i engelska i San Diego
4.7
454
(454 betyg)
4.7

Upplev södra Kaliforniens kultur med en språkkurs i San Diego. Våra språkkurser i San Diego varierar i längd, välj om du vill stanna 2 veckor, några månader eller ett helt studieår om du vill bli flytande i språket. Vilken språkkurs i San Diego du än väljer, så kommer du att återvända hem med fantastiska minnen från Kalifornien. Du har gjort ett smart val när du bestämt dig för att plugga engelska i San Diego. Gränsen till Mexiko ligger bara några kilometer bort, och den fantastiska maten i området gynnas av dess närhet. Kulturell mångfald blir en del av vardagen och är en stor fördel med att studera engelska i San Diego.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: San Diego
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: San Diego

Språkkurser i engelska i San Diego

Gratis broschyr

Språkkurs i San Diego

Varför lära sig engelska den tråkiga vägen när du kan läsa en engelskakurs i San Diego? Staden som ligger söder om Kalifornien lockar med vackert väder året runt och är det perfekta resmålet för en språkkurs. Under en språkkurs i San Diego får du tid till att upptäcka de fantastiska stränderna i La Jolla, besöka världskända San Diego Zoo eller testa på att picknicka i Balboa Park. Du kommer snabbt att upptäcka att invånarna i San Diego är avslappnade och trevliga. Fördjupa dig i den avslappande livsstilen hos befolkningen och upplev hur livet ser ut i Kalifornien. Vi har små klasser för att ge tillräcklig med tid till alla elever i klassrummet och på alla EFs språkskolor arbetar lärare som talar modersmålet och det är vi väldigt stolta över. Våra innovativa undervisningsmetoder på våra skolor kommer att förbättra dina franska språkkunskaper på kort tid. I mer än 50 år EF organiserat språkkurser till olika delar av världen.  Med vår erfarenhet och förtroende kommer du ha en oförglömlig tid när du läser en språkkurs utomlands.

Toppmodern språkskola

Vår toppmoderna språkskola i San Diego öppnade 2016 och har allt du behöver för att lära dig engelska: ljusa klassrum med toppmodern teknik, datalaboratorier, studentsalonger och en cafeteria till alla språkstuderande. Alla språkkurser i San Diego är flexibla och är organiserade i små grupper, så våra certifierade lärare kan ta hand om varje elevs individuella behov. Efter lektionstid kan du njuta av en rad fritidsaktiviteter på vår San Diego-skolas campus - använd din fritid för att sola vid poolen eller spela volleyboll på våra beachvolleybanor med andra språkstudenter från hela världen. På samma sätt har vår San Diego-språkskola en egen biograf och ett topputrustat gym. När du väl har bestämt dig för att åka på en språkkurs med EF till San Diego kan du förutom att du väljer din språkkurs längd, intensitet och fokus, så kan du även välja boendeform: bo i sovsal direkt på vårt campus eller med en värdfamilj i San Diego.