Språkkurser i engelska i San Diego

Språkkurser i engelska i San Diego
4.7
454
(454 betyg)
4.7

Upplev södra Kaliforniens kultur med en språkkurs i San Diego. Våra språkkurser i San Diego varierar i längd, välj om du vill stanna 2 veckor, några månader eller ett helt studieår om du vill bli flytande i språket. Kulturell mångfald blir en del av vardagen och är en stor fördel med att studera engelska i San Diego.

Språkkurser i engelska i San Diego

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: San Diego
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: San Diego

Språkkurs i San Diego

Varför lära sig engelska den tråkiga vägen när du kan läsa en engelskakurs i San Diego? Staden som ligger söder om Kalifornien lockar med vackert väder året runt och är det perfekta resmålet för en språkkurs. Under en språkkurs i San Diego får du tid till att upptäcka de fantastiska stränderna i La Jolla, besöka världskända San Diego Zoo eller testa på att picknicka i Balboa Park. Du kommer snabbt att upptäcka att invånarna i San Diego är avslappnade och trevliga. Fördjupa dig i den avslappande livsstilen hos befolkningen och upplev hur livet ser ut i Kalifornien. Vi har små klasser för att ge tillräcklig med tid till alla elever i klassrummet och på alla EFs språkskolor arbetar lärare som talar modersmålet och det är vi väldigt stolta över. Våra innovativa undervisningsmetoder på våra skolor kommer att förbättra dina franska språkkunskaper på kort tid. I mer än 50 år EF organiserat språkkurser till olika delar av världen.  Med vår erfarenhet och förtroende kommer du ha en oförglömlig tid när du läser en språkkurs utomlands.

Toppmodern språkskola

Vår toppmoderna språkskola i San Diego öppnade 2016 och har allt du behöver för att lära dig engelska: ljusa klassrum med toppmodern teknik, datalaboratorier, studentsalonger och en cafeteria till alla språkstuderande. Alla språkkurser i San Diego är flexibla och är organiserade i små grupper, så våra certifierade lärare kan ta hand om varje elevs individuella behov. Efter lektionstid kan du njuta av en rad fritidsaktiviteter på vår San Diego-skolas campus - använd din fritid för att sola vid poolen eller spela volleyboll på våra beachvolleybanor med andra språkstudenter från hela världen. På samma sätt har vår San Diego-språkskola en egen biograf och ett topputrustat gym. När du väl har bestämt dig för att åka på en språkkurs med EF till San Diego kan du förutom att du väljer din språkkurs längd, intensitet och fokus, så kan du även välja boendeform: bo i sovsal direkt på vårt campus eller med en värdfamilj i San Diego.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.