Språkkurser i engelska i Santa Barbara

Språkkurser i engelska i Santa Barbara
4.5
697
(697 betyg)
4.5

Santa Barbara, USA:s “Riviera of the West”, erbjuder sina besökare ett brett utbud av sevärdheter och aktiviteter; från historiska museer till surfing, det finns något för alla att njuta av här. Gå en språkkurs i Santa Barbara och lär dig engelska medan du upptäcker allt vad denna fantastiska stad har att erbjuda. En del av dig kommer alltid bli kvar när du väljer att plugga engelska i Santa Barbara. De stora träden, de vänliga människor och några av de bästa maträtterna på jorden kommer att stanna med dig för evigt. Kom och studera engelska i Santa Barbara att se vad Kalifornien verkligen handlar om.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Santa Barbara
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Santa Barbara

Språkkurser i engelska i Santa Barbara

Gratis broschyr

Sol, bad och magiska vyer

Har du alltid velat testa på att surfa? Vill du hänga på stranden både före och efter lektionstid? Är sol och varmt väder viktigt för dig när du åker på en språkkurs? Då är Santa Barbara rätt val för dig om du vill studera i USA. En språkkurs i Santa Barbara låter dig upptäcka västkustens charm och soliga väder.

Staden som är belägen i södra Kalifornien lockar med sitt milda väder året runt och vackert landskap, Santa Barbara är ett perfekt ställe att åka till och förbättra sina kunskaper i engelska. Under en språkkurs har du chansen att knyta nya kontakter med människor, uppleva en ny kultur och va med om spännande äventyr. Den lilla kuststaden vid Stilla havets kust har allt som du behöver för en lyckad språkkurs. Det bästa med att åka på en språkkurs till Santa Barbara är de oändliga möjligheterna att resa i USA.

Många av dina nyfunna vänner kommer precis som du vara nyfikna på att uppleva nya platser och städer. Samla ihop ett gäng och bege er ut på en oförglömlig roadtrip längs med Pacific Coast Highway. Sträckan som är känd som USA:s vackraste vägsträcka bjuder på fantastiska vyer och utsiktsplatser och tar dig till många kända städer längs med vägen. Passera den vackra kustregionen Big Sur som bjuder på hänförande utsikter, ta dig sedan vidare till de kända städerna Los Angeles och San Fransisco. Upplev det bästa Kalifornien har att erbjuda under en språkkurs i Santa Barbara.

Språkkurs i Santa Barbara

Vår språkskola i Santa Barbara är ett perfekt ställe för dig när du ska lära dig engelska i en avslappnad och akademisk miljö. Skolan är centralt belägen i staden som gör det enkelt för dig att upptäcka och lära känna Santa Barbara på djupet. Du kommer själv märka att du gör framsteg och lär dig engelska i en snabb takt när du befinner dig utomlands och är omgiven av språket dagligen.

Kontakten med andra internationella studenter och lokalbefolkningen gör det enkelt att bli bra på engelska. Med våra digitala och innovativa undervisningsmetoder på våra skolor kommer du lära dig engelska på ett roligt och annorlunda sätt under en språkkurs i Santa Barbara. På senare tid har även Santa Barbara blivit en populär universitetsstad som kryllar av studenter. Lär känna och träffa andra studenter på stranden, på de mysiga kaféerna eller på en roadtrip. Oavsett hur länge du väljer att stanna i Santa Barbara så kommer du förändras efter en språkkurs utomlands.

Kliv utanför din komfortszon och upptäck hur livet ser ut på andra sidan jorden och upplev allt de fantastiska som sker när du testar på något nytt. Våra kurser i Santa Barbara är flexibla och du kan välja att resa iväg i 2 veckor eller upp till ett helt år utomlands. Passa på att läsa en examensförberedande kurs som förbereder dig för vidare studier för universitet utomlands. Eller bättra på dina kunskaper i engelska från skoltiden och bli flytande i engelska. Eftersom våra språkkurser är en blandning av fritid och lektionstid kommer du ha god tid att upptäcka Santa Barbara och alla dess fantastiska platser.

Om du vill veta mer om våra språkkurser i Santa Barbara eller om du vill få ett personligt prisförslag kan du ringa våra erfarna studievägledare som gärna hjälper dig längs vägen. Våra studievägledare går att nås på 08-587 930 00 eller beställ en broschyr som är full av användbar information.

Vad kostar det att läsa engelska i Santa Barbara?

Du kan finansiera dina språkkurser när du ska läsa en språkkurs i Santa Barbara med CSN, det betyder att från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Du får hjälp av våra studievägledare att fylla i din ansökan om studiemedel och de sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan börja planera ditt livs äventyr.

Vi garanterar den bästa kvaliteten när du ska läsa en språkkurs i Santa Barbara både under lektionstid och på din fritid. Priserna för att studera i Santa Barbara avgörs av faktorer som:

  • Antalet lektioner du väljer när du ska läsa en språkkurs i Santa Barbara
  • Längden på din språkkurs
  • Destinationen du väljer när du ska läsa en språkkurs

Vill du veta mer om att läsa en språkkurs i Santa Barbara eller har du mer frågor angående kostnad för en språkkurs så kan du kontakta våra studievägledare för mer information.