Språkkurs i Berlin

Språkkurs i Berlin
4.8
444
(444 betyg)
4.8

Lär dig tyska på våra tyskakurser i Berlin. Träffa studenter från hela världen när du ska plugga tyska i Berlin och gör snabba framsteg. Upplev trendiga Berlin som en äkta lokalbo. Vår språkkurser i Berlin är precis vad du behöver om du vill förbättra din tyska på ett snabbt och effektivt sätt. Samtidigt lär du även känna den kulturen på djupet och träffa nya spännande människor från hela världen!

Språkkurs i Berlin

Språkkurs i Berlin

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Tyskland
Städer: Berlin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Tyskland
Städer: Berlin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Tyskland
Städer: Berlin
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Tyskland
Städer: Berlin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50 + år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Tyskland
Städer: Berlin

Tyskakurser i Berlin

När du studerar tyskakurser i Berlin så har du chansen att få uppleva staden och Tyskland på djupet. Vår skola som är centralt belägen i huvudstaden och låter dig utforska Berlin och alla dess sevärdheter under en språkkurs i staden. När du läser en tyskakurs i Berlin så kommer du vara omgiven av språket dagligen med dina nya internationella vänner och när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen. Det ger dig en möjlighet att lära dig tyska på ett annorlunda sätt du inte skulle göra hemma i skolbänken. Vi tycker det är viktigt med den perfekta blandningen av lektionstid och fritid när du åker på en tyskakurs i Berlin, det ger dig tid till att upptäcka fantastiska Berlin och lära känna nya vänner. Våra nyskapande undervisningsmetoder på våra skolor gör det enkelt för dig att förbättra dina kunskaper på kort tid när du ska plugga tyska i Berlin. 

Studera tyska i trendiga Berlin

På våra tyskakurser i Berlin har du chansen att upptäcka en pulserande stad som har allt du kan önska dig. Utforska spännande sevärdheter och landmärken och lär dig mer om stadens rika kulturarv och historia. Världsmetropolen Berlin är bland annat känt för sitt trendiga nattliv, vacker arkitektur, avslappnad attityd och en mångfaldig kultur. När du läser en tyskakurs i Berlin får du tid till att upptäcka och fördjupa dig i stadens kultur och historia. Upptäck kända landmärken som berlinmuren, Charlottenburg Palace och Brandenburg Gate under en språkkurs i Berlin. Dessutom är Berlin en stad för alla konstälskare och matälskare och här kan du smaka på mat från världens alla hörn och få en riktig internationell matupplevelse. Strosa runt i staden med dina nyfunna vänner efter lektionstid och upptäck mysiga caféer, restauranger i världsklass och streetart i mängder när du läser en språkkurs i Berlin med EF. 

Våra språkkurs i Berlin

Starta en tyskakurs i Berlin redan nästa måndag!

Ingen förkunskap krävs när du ska studera tyska i Berlin, vi har kurser för nybörjare och även kurser för mer avancerad nivå. Alla våra tyskakurser i Berlin har en flexibel längd mellan 2 till 52 veckor och är inriktade på alla nivåer av språkkunskaper, från nybörjare till mer avancerad nivå. Alla har olika mål med sin språkkurs och när du studerar tyska i Berlin kan du också anpassa kurserna efter dina personliga intressen och utbildningsmål. En språkkurs i Berlin är perfekt för dig som vill göra något annorlunda, uppleva ett äventyr och är nyfiken på att upptäcka en ny kultur. Lär dig tyska på ditt sätt och skräddarsy din kurs såhär:

  • Kursstart är varje måndag året runt. Börja när du vill!
  • Välj att plugga tyska i Berlin mellan 2-52 veckor
  • Baskurs: 20 lektioner/vecka
  • Allmän kurs: 26 lektioner/vecka
  • Intensivkurs: 32 lektioner/vecka
  • Vi har kurser speciellt anpassade för alla åldrar både för barn, ungdomar och vuxna.

Boende i Berlin

Värdfamilj: Lär känna den tyska kulturen på riktigt och lev som lokalbefolkningen när du bor hos en värdfamilj i Berlin. Här kommer du vara omgiven av språket även efter lektionstid och på så sätt fortsätter du att lära dig nya intryck och ord när du kommer hem från skolan. Upptäck hur ditt uttal och ordförråd förbättras när du har konversationer med din värdfamilj.

Studenthem: Bo tillsammans med dina internationella vänner mitt i hjärtat av staden och dessutom nära vår skola när du ska plugga tyska i Berlin. När du bor centralt har du nära till Berlins alla kända sevärdheter, shopping, nöjen, mysiga restauranger och caféer vilket ger dig tid till att upptäcka Berlin enkelt och smidigt. Våra studenthem erbjuder även Wi-Fi, måltider och mycket mer. Om du väljer att åka på en språkkurs med en kompis kan ni även bo tillsammans på vårt studenthem.

Varför en språkkurs i tyska?

Idag talas tyska av ungefär 120 miljoner människor världen över och gör det tyska språket till ett världsspråk. Att lära sig ett till språk utöver svenska och engelska är alltid meriterande särskilt för din karriär och om du vill arbeta utomlands eller på ett internationellt företag i framtiden. Dessutom uppskattar arbetsgivare att du behärskar ett till språk och din ansökan kommer sticka ut i mängden när du söker jobb. Och visste du att tyska inte är så svårt att lära sig för svenskar eftersom språket är likt svenska och påminner om varandra. Plugga tyska i Berlin på vår språkskola i hjärtat av staden och upptäck hur snabbt du gör framsteg när du lever med språket dagligen.

Plugga tyska i Berlin - Studentliv

Alla våra skolor runt om i världen ordnar utflykter och aktiviteter utanför lektionstid. Ett utmärkt sätt för dig att lära känna stadens och landets historia och upptäcka sevärdheter med dina nya vänner tillsammans med EF:s egen personal. Våra utflykter och aktiviteter gör det också roligt och spännande att lära sig ett nytt språk. Vi anordnar även utflykter till andra städer runt om i Tyskland så att du får uppleva landet på djupet. Dessutom ser vi även till att eleverna som anlänt lär känna varandra genom att anordna en välkomstfest när man först anländer och även aktiviteter under veckorna och helgerna så att man får uppleva ett riktigt studentliv när du läser en språkkurs i Berlin.

Kostnad och priser

En språkkurs till Berlin varierar i kostnad och det som är en avgörande faktor är hur länge du vill vara borta, vilken destination och vilket kursupplägg du väljer av bas, allmän och intensivkurs. Nästan alla våra kurser till våra destinationer är CSN berättigade och från och med året som du fyller 20 år kan du även ansöka om studiemedel från CSN och bekosta en del av din språkkurs till Berlin.  För oss är det oerhört viktigt att språkkursen håller en hög kvalité när du ska läsa tyska i Berlin både under under och efter lektionstid.

Priserna för att plugga tyska i Berlin beror på faktorer som:

  • Antalet lektioner du väljer när du ska läsa en språkkurs i Berlin
  • Språkkursens längd
  • Destinationen för din språkkurs

Vill du veta mer om att läsa en språkkurs i Berlin eller har du mer frågor angående kostnad för en språkkurs så kan du kontakta våra studievägledare som hjälper dig ta fram ett personligt prisförslag.

Hur ansöker jag till en språkkurs?

Att ansöka till en språkkurs i Berlin kanske känns krångligt och att det är mycket administrativt arbete kring en ansökan. Vi vill underlätta din sökprocess så mycket som möjligt och få dig att fokusera på att planera ditt livs äventyr. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan till CSN och hjälper dig att uppskatta kostnaden av en språkkurs till Berlin. Om du är nyfiken och vill veta mer om hur en språkkurs till Berlin går till så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller så kan du  beställa hem en gratis broschyr full av användbar information.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.