VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkkurs i München

Om du är redo att ta din tyska till en ny nivå, gå en språkkurs i München. Våra språkkurser i München sätter fokus på kommunikation så att du snabbt lär dig tala tyska med självförtroende. Med små klasser och individuell uppmärksamhet , så kommer du att göra snabba framsteg under din språkkurs i München med oss. Det finns ingen trevligare plats att plugga tyska på än München. Det finns många historiska platser i staden och du finner också anrika bryggerier. München är värd till den berömda Oktoberfesten med sina traditionella danser och tävlingar. Att studera tyska i München i oktober, är något du aldrig glömmer.

Språkkurs i München

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Tyskland
Stad: München

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Tyskland
Stad: München

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Tyskland
Stad: München

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Tyskland
Stad: München