Spanien

Språkresor till Malaga

Språkresor till Malaga
4.7
620
(620 betyg)
4.7

Du kan förvänta dig soliga stränder och en hel del nöjen på en språkresa till Malaga. Du kommer att ha roligt både i och utanför klassrummet på din språkresa till Malaga. För en härlig utlandsvistelse och snabba framsteg i spanska, så är Malaga ditt bästa val.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50 + år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Spanien
Städer: Malaga

Språkresa till Malaga

Njut av skolsken och mycket mer på en språkresa till Malaga. Välj själv om du vill åka iväg några veckor eller ett par månader. Din språkresa till Malaga kommer att mixa lektionsundervisning med fritid. Du kommer att ha tillräckligt med tid att lära dig spanska, slappna av på stranden, och fira på nattklubbar. Organiserade aktiviteter såsom danslektioner i flamenco lär dig om den lokala kulturen, och utflykter hjälper dig utforska mer av Spanien. En språkresa till Malaga är din biljett till förbättrad spanska och en massa kul.

Malagas kultur

Om du vill plugga I en kulturrik stad med livligt nattliv, så är en språkresa till Malaga för dig. Här hittar du skatter som Teatro Romano, Alcazaba of Málaga, och Teatro Cervantes de Málaga som avslöjar stadens framträdande ställning under romartiden och renässansen. Med en språkresa till Malaga kommer du också befinna dig i staden där Pablo Picasso föddes. På din fritid kan du studera konstnärens verk på det lokala Picasso museet. Vackra stränder vid stadens utkant väntar dig, och du kan dansa hela natten lång på stadens nattklubbar. Det är svårt att hitta en språkresa till Malaga med lika bra mix av plugg och fritid som vår.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.