VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkresor till Malaga

Du kan förvänta dig soliga stränder och en hel del nöjen på en språkresa till Malaga. Du kommer att ha roligt både i och utanför klassrummet på din språkresa till Malaga. För en härlig utlandsvistelse och snabba framsteg i spanska, så är Malaga ditt bästa val.

Språkresor till Malaga

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Spanien
Stad: Malaga

Språkresa till Malaga

Njut av skolsken och mycket mer på en språkresa till Malaga. Välj själv om du vill åka iväg några veckor eller ett par månader. Din språkresa till Malaga kommer att mixa lektionsundervisning med fritid. Du kommer att ha tillräckligt med tid att lära dig spanska, slappna av på stranden, och fira på nattklubbar. Organiserade aktiviteter såsom danslektioner i flamenco lär dig om den lokala kulturen, och utflykter hjälper dig utforska mer av Spanien. En språkresa till Malaga är din biljett till förbättrad spanska och en massa kul.

Malagas kultur

Om du vill plugga I en kulturrik stad med livligt nattliv, så är en språkresa till Malaga för dig. Här hittar du skatter som Teatro Romano, Alcazaba of Málaga, och Teatro Cervantes de Málaga som avslöjar stadens framträdande ställning under romartiden och renässansen. Med en språkresa till Malaga kommer du också befinna dig i staden där Pablo Picasso föddes. På din fritid kan du studera konstnärens verk på det lokala Picasso museet. Vackra stränder vid stadens utkant väntar dig, och du kan dansa hela natten lång på stadens nattklubbar. Det är svårt att hitta en språkresa till Malaga med lika bra mix av plugg och fritid som vår.