Åk på språkresa och lär dig spanska

Åk på språkresa och lär dig spanska
4.5
1155
(1 155 betyg)
4.5

Bli bekväm med att prata spanska med en språkresa på spanska! Vår språkresa på spanska i Costa Rica och Spanien kombinerar spanskaklasser med flera praktiska moment, såsom grupputflykter, sporter och kulturella besök. Utforska vårt utbud av språkresor på spanska för mer information och priser. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SpanienCosta Rica
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SpanienCosta Rica

Åk på språkresa och lär dig spanska

Gratis broschyr

Utforska program efter populära destinationer

Språkresa på spanska

Du kanske har problem med att välja vart du ska åka på språkresa för att lära dig spanska. Barcelona har en särskild storstadscharm. Dina lektioner hålls i Eixample distriktet, med närhet till fantastiska Sagrada Familia och Las Ramblas. Engagera dig i samtal med lokalinvånarna och klasskamrater samtidigt som du prövar olika restauranger och butiker. Men överväg även Madrid som destination för din språkresa i spanska. I Spaniens huvudstad hålls våra lektioner i Salamanca distriktet, där du kommer att studera omgiven av historiska marknader och restauranger. Briljera med din flytande spanska tillsammans med studenter och nya vänner på en tjurfäktning eller medan du lär dig dansa flamenco.

Överväg att bo vid havskusten

Malaga, belägen i vackra Costa del Sol, är en perfekt plats för din språkresa till Spanien. I Malaga badar du i solsken och är omgiven av historiska byggnader, som nu fyllts av charmiga butiker, kaféer och restauranger där du kan öva din spanska. Men du bör också överväga Playa Tamarindo vid Costa Ricas kust. Denna populära surfdestination kommer att charma dig med sina varma vibbar och fantastiska utsikt. På din spanska språkresa kommer du att njuta av lektioner utomhus i vår renoverade villa, dofterna och ljuden från den närliggande djungeln, och att äta den lokala maten. I Costa Rica kan du dessutom välja att volontärarbeta, och på så vis förbättra din spanska samtidigt som du ger tillbaka till det samhälle du befinner dig i.