Språkresor

Åk på språkresa och lär dig spanska

Åk på språkresa och lär dig spanska
4.5
1155
(1 155 betyg)
4.5

Bli bekväm med att prata spanska med en språkresa på spanska! Vår språkresa på spanska i Costa Rica och Spanien kombinerar spanskaklasser med flera praktiska moment, såsom grupputflykter, sporter och kulturella besök. Utforska vårt utbud av språkresor på spanska för mer information och priser. Vi erbjuder språkresor för alla åldrar, unga som vuxna.

Åk på språkresa och lär dig spanska

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: SpanienCosta Rica
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: SpanienCosta Rica

Språkresa på spanska

Du kanske har problem med att välja vart du ska åka på språkresa för att lära dig spanska. Barcelona har en särskild storstadscharm. Dina lektioner hålls i Eixample distriktet, med närhet till fantastiska Sagrada Familia och Las Ramblas. Engagera dig i samtal med lokalinvånarna och klasskamrater samtidigt som du prövar olika restauranger och butiker.

Överväg att bo vid havskusten

Malaga, belägen i vackra Costa del Sol, är en perfekt plats för din språkresa till Spanien. I Malaga badar du i solsken och är omgiven av historiska byggnader, som nu fyllts av charmiga butiker, kaféer och restauranger där du kan öva din spanska. Men du bör också överväga Playa Tamarindo vid Costa Ricas kust. Denna populära surfdestination kommer att charma dig med sina varma vibbar och fantastiska utsikt. På din spanska språkresa kommer du att njuta av lektioner utomhus i vår renoverade villa, dofterna och ljuden från den närliggande djungeln, och att äta den lokala maten. I Costa Rica kan du dessutom välja att volontärarbeta, och på så vis förbättra din spanska samtidigt som du ger tillbaka till det samhälle du befinner dig i.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.