GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Elise top 5 tips i Brighton!

Elise top 5 tips i Brighton!

Den tidigare EF-studenten Elise Forsberg var på språkresa med EF i Brigthon. “Brighton är en fantastisk språkresedestination cirka 45 minuter söder om London precis vid havet och Brighton lever helt klart upp till sitt smeknamn “London By The Sea”. Den mysiga staden bjuder på livlig stämning på Brighton Pier med åkattraktioner, shopping och en fantastisk historia med bland annat pampiga ”Royal Pavilion” som var kungligbostad på 1800-talet.”

Elise har satt ihop sina top 5 tips i Brighton som du inte får missa.

1. Brighton beach

Det kanske viktigaste stället att tillbringa tid på när man besöker Brighton är stranden. Sanden, solen, havet och utsikten. Oavsett om man äter sin lunch här eller badar är det en fantastisk plats som toppar listan!

2. Hove Lawns

En promenad eller springtur längs strandpromenaden i Hove är en avkopplande stund. Med havet på ena sidan och små färgstarka strandhus på andra kommer kameran snabbt fram.

3. The Lanes

Att gå omkring i de mysiga små gatorna, The Lanes, med vimplar över huvudet, caféer och affärer längs gatorna, är ett måste när man är i Brighton. Här kan man gå in på chokladaffären ”Choccywoccydoodah” och se hästar, tårtor och människor gjorda helt i choklad.

4.  Sprinkles gelato café

På den här fantastiska glassbaren kan man äta glass i smaker allt från mango och choklad till kinder-ägg, Ferrero Rocher och pink bubblegum. Att bara välja en glasskula på detta ställe är omöjligt.

5. North Laine

Ytterligare ett tips i Brighton är North Laine som inte bara bjuder på shopping och mysiga caféer utan även konstnärliga graffittimålningar som grafittimålade apor för en perfekt Instagrambild eller varför inte en tävling mellan kompisarna om vem som kan hitta flest graffittimålningar? Ett tips är då att fråga människor på gatorna om de har sett några häftiga graffitimålningar i närheten, det gjorde vi!

Jag rekommenderar verkligen alla att någon gång besöka denna härliga stad!

Upptäck Brighton med EF!Läs mer här
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig