Program i England

EF erbjuder en bred mängd språkresor till England för yngre elever, studenter och vuxna på någon av våra skolor i landet. Du har även möjlighet att studera i England på både grundskole-, gymnasial och universitetsnivå. För dig som vill ta en paus från studierna hemma i Sverige kan det vara klokt att åka som utbytesstudent till England.

Program i England

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: England
Stad: OxfordTorquay

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Land: England
Stad: London

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourneTorquayIsle of Wight

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: England

Förbättra din engelska

Om du vill förbättra din engelska genom att ta en språkkurs i England har du hittat rätt. EF har ett tiotal ackrediterade språkskolor i England och en egenutvecklad inlärningsmetod som möjliggör bästa tänkbara språkutveckling under din tid i landet. Oavsett om du är nybörjare eller på en mer avancerad nivå kommer du känna dig som hemma i en av våra skolor. Vi har ett brett utbud av examensförberedande kurser för olika engelskcertificat, engelska för akademiska studier och även kurses för chefer och yrkesverksamma.

Investera i rätt kurs

När du investerar tid, pengar och energi i att erhålla nya kunskaper och kvalifikationer är det viktigt att välja rätt program i god tid. En utbildning som inte är erkänd av universitet och artbersgivare i ditt hemland har inte mycket värde. Därför hjälper EF till att förbereda dig inför erkända språktest som Cambridge-examina, IELTS-provet och TOEFL. Alla EF:s skolor i England är dessutom CSN-berättigade, vilket innebär att du kan betala hela din vistelse i England med lån och bidrag.