Språkkurs i Sydney

Språkkurs i Sydney
4.7
602
(602 betyg)
4.7

På en språkkurs i Sydney kommer du att upptäcka att detta är en av världens mest mångkulturella städer, full av historia, natur, mode, mat, design och mycket mer. Våra språkkurser till Sydney låter dig kombinera dina studier med resor och utflykter i och runt om denna stad. Du kan plugga engelska i Sydney oavsett om det är en semester vid stranden eller en livfull stadsvistelse du letar efter. Sydney är Australiens största stad och den mest kosmopolitiska, men här hittar du också några av landets bästa stränder. När du går en språkkurs i Sydney finns det massor av möjligheter att hålla dig sysselsatt utanför klassrummet.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Australien
Stad: Sydney
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Australien
Stad: Sydney
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Australien
Stad: Sydney
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Australien
Stad: Sydney

Språkkurs i Sydney

Gratis broschyr

Läs engelska i Sydney

Åk på en språkkurs till Sydney och förtrollas av livet down under i en av världens mest härliga städer. Känd för sin populära vy av Sydney Operahus och Sydney Harbour Bridge har Sydney blivit ett populärt resmål för människor från hela världen. Årligen lockar Australien och inte minst Sydney tusentals backpackers som vill upptäcka den mångkulturella metropolen. Med en språkkurs till Sydney får du chansen att upptäcka Australien på djupet samtidigt som du förbättrar dina kunskaper i engelska. Vår skola som är centralt belägen är idealisk när du ska bege dig ut på sightseeingturer eller backapacka genom landet. Fördjupa dig i den australienska kulturen och upplev den avslappande vardagen i staden som är centrum för konst, mode, gastronomi och design. Med en språkkurs i Sydney får du tillräckligt med tid för att utforska staden med all dess sevärdheter, parker, museer och restauranger. Har du alltid varit nyfiken på att lära dig surfa? När du åker på en språkkurs till Sydney har du chansen att testa på surfing på Bondi Beach. Eller upptäck det fantastiska djurlivet i Australien och hälsa på exotiska djur som koalor och kängurur. Oavsett vad du vill se eller göra under din språkkurs till Sydney ger vi dig möjlighet att skräddarsy din språkkurs enligt dina personliga intressen och ändamål. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt språkkurs och rätt ämne för dig när du ska läsa en språkkurs i Sydney.

Språkkurs för alla nivåer

Efter en språkkurs i Sydney kommer du inte bara återvända hem med bättre färdigheter i engelska men också med en djupare förståelse om kulturen och med nya intryck. Med våra innovativa metoder kommer du snabbt göra framsteg när du läser engelska i Sydney. Oavsett vilka personliga ändamål som du har med din språkkurs hjälper våra certifierade lärare dig att uppnå dina mål. Du kommer lära dig engelska i små klasser tillsammans med andra elever som har samma förkunskaper som dig. Efter lektionstid kan du testa på våra varierade aktivitetsprogram med andra studenter från hela världen och passa på att utforska Sydney tillsammans. Du kommer snart att förstå att lärandet inte slutar i klassrummet utan fortsätter även efter lektionstid. När du är omgiven av språket och lokalbefolkningen kommer du tillämpa engelska dagligen även efter din språkkurs. Öva dina kunskaper när du hänger på stranden, med lokalbefolkningen eller när du pratar med dina nya internationella vänner.  Med över 50 års erfarenhet av att organisera språkkurser utomlands kan du känna förtroende när du bokar en språkkurs till Sydney med EF. För att få veta mer om vilka kurser vi erbjuder eller om du vill ha ett prisförslag för en språkkurs i Sydney kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller beställa en gratis broschyr full av användbar information om språkkurser.