Studera i New York

Studera i New York
4.9
528
(528 betyg)
4.9

Plugga i New York och uppfyll dina drömmar. Vi har något för alla som vill studera i New York, från kurser inriktade på mode och design, till intensivkurser som förbereder dig inför TOEFL. Vårt erfarna team av lärare ser till att du får ut det mesta av din tid när du pluggar i New York.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: New York
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: USA
Stad: New York
EF UNIVERSITY PREPARATION

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: USA
Stad: New York
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Land: USA
Stad: New York

Studera i New York

Gratis broschyr

Plugga i New York

Drömmer du om att plugga i New York? Då kan vi hjälpa dig. Välj från vårt breda programutbud för att studera i New York och upptäck denna stad som aldrig slutar att inspirera och fascinera. På vårt campus norr om New York City så finns det dussintals av programalternativ att välja från. Förbättra din engelska på några veckor, ta en intensivkurs på en månad, eller gå ett universitetsförberedande program som hjälper dig komma in på ett amerikanskt universitet. Du kommer att få en oförglömlig upplevelse under din tid som student in New York. Inte bara för att du kommer att lära dig engelska, utan även för att du kommer att förverkliga en dröm. Bestäm dig för att plugga i New York i år.

Utbildningar i New York

Oavsett vilka personliga intressen du har inför din utbildning i New York,  erbjuder vi rätt aktivitetsprogram och språkkurs för alla. Från sommarkurser, examensförberedande kurser, kurser i företagsengelska till ett praktikprogram, är rätt kurs tillgänglig för alla behov och mål med kursen. Om du vill plugga i New York för att vidareutveckla specifika ämnen, har du möjlighet att välja ämnen som "Mode & Design" eller "Internationella frågor" för dina studier som en del av vårt "Avancerade Diplom Program ". På vår utbildning i New York kan du även läsa examensförberedande kurser som förbereder dig för universitetsstudier i USA. Efter din utbildning i New York kommer du återvända hem med en mängd nya erfarenheter och oförglömliga minnen. Dessutom kommer du återvända hem med lärorika erfarenheter som en framtida arbetsgivare uppskattar. Studier visar att personer med utlandserfarenhet blir mer attraktiva på arbetsmarknaden och har bättre chans att få jobb efter avslutade studier. 

Kurser i New York

Vi skräddarsyr våra kurser i New York efter dina personliga ändamål och vilka behov du har med kursen. På våra kurser i New York kan du lära dig grundläggande kunskaper i engelska eller så kan du välja att förbättra dina professionella språkkunskaper med branschfokuserade kurser i engelska. Dessutom kan du förbereda dig inför universitetsstudier om du vill plugga i New York och på ett amerikanskt universitet. Förbered dig för universitetsstudier i New York

  • Internationell praktik eller volontärerfarenhet.
  • Erhåll kända språkcertifikat: TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridgeexamen
  • Studera inför en masterexamen eller en MBA
  • Läs branschfokuserade kurser i engelska
  • Studera tillvalsämnen inom ditt intresseområde

Boende i New York

New York City är en gigantisk stad uppdelad i 5 olika områden. Du kommer att vara fullt upptagen med att upptäcka och få en känsla för hela staden när du pluggar i New York. Om du vill spara tid, bo på Campus. Studentpopulationen på vår skola i New York är väldigt mångfasetterad. Du kommer att lära dig lika mycket engelska utanför klassrummet som du gör på lektionerna när du lär känna vänner från Japan, Brasilien, eller Saudi Arabien till exempel. Om du gillar tanken på att studera i New York, men skräms av stadens storlek, spana då in vårt programutbud för destinationer som Boston och Vancouver – alla mindre till storleken men med samma storstadskänsla.