USA

Studera i New York

Studera i New York
4.9
528
(528 betyg)
4.9

Plugga i New York och uppfyll dina drömmar. Vi har något för alla som vill studera i New York, från kurser inriktade på mode och design, till intensivkurser som förbereder dig inför TOEFL. Vårt erfarna team av lärare ser till att du får ut det mesta av din tid när du pluggar i New York.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: New York
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USA
Städer: New York
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USA
Städer: New York
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: USA
Städer: New York

Plugga i New York

Drömmer du om att plugga i New York? Då kan vi hjälpa dig. Välj från vårt breda programutbud för att studera i New York och upptäck denna stad som aldrig slutar att inspirera och fascinera. På vårt campus norr om New York City så finns det dussintals av programalternativ att välja från. Förbättra din engelska på några veckor, ta en intensivkurs på en månad, eller gå ett universitetsförberedande program som hjälper dig komma in på ett amerikanskt universitet. Du kommer att få en oförglömlig upplevelse under din tid som student in New York. Inte bara för att du kommer att lära dig engelska, utan även för att du kommer att förverkliga en dröm. Bestäm dig för att plugga i New York i år.

Utbildningar i New York

Oavsett vilka personliga intressen du har inför din utbildning i New York,  erbjuder vi rätt aktivitetsprogram och språkkurs för alla. Från sommarkurser, examensförberedande kurser, kurser i företagsengelska till ett praktikprogram, är rätt kurs tillgänglig för alla behov och mål med kursen. Om du vill plugga i New York för att vidareutveckla specifika ämnen, har du möjlighet att välja ämnen som "Mode & Design" eller "Internationella frågor" för dina studier som en del av vårt "Avancerade Diplom Program ". På vår utbildning i New York kan du även läsa examensförberedande kurser som förbereder dig för universitetsstudier i USA. Efter din utbildning i New York kommer du återvända hem med en mängd nya erfarenheter och oförglömliga minnen. Dessutom kommer du återvända hem med lärorika erfarenheter som en framtida arbetsgivare uppskattar. Studier visar att personer med utlandserfarenhet blir mer attraktiva på arbetsmarknaden och har bättre chans att få jobb efter avslutade studier. 

Kurser i New York

Vi skräddarsyr våra kurser i New York efter dina personliga ändamål och vilka behov du har med kursen. På våra kurser i New York kan du lära dig grundläggande kunskaper i engelska eller så kan du välja att förbättra dina professionella språkkunskaper med branschfokuserade kurser i engelska. Dessutom kan du förbereda dig inför universitetsstudier om du vill plugga i New York och på ett amerikanskt universitet. Förbered dig för universitetsstudier i New York

  • Internationell praktik eller volontärerfarenhet.
  • Erhåll kända språkcertifikat: TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridgeexamen
  • Studera inför en masterexamen eller en MBA
  • Läs branschfokuserade kurser i engelska
  • Studera tillvalsämnen inom ditt intresseområde

Boende i New York

New York City är en gigantisk stad uppdelad i 5 olika områden. Du kommer att vara fullt upptagen med att upptäcka och få en känsla för hela staden när du pluggar i New York. Om du vill spara tid, bo på Campus. Studentpopulationen på vår skola i New York är väldigt mångfasetterad. Du kommer att lära dig lika mycket engelska utanför klassrummet som du gör på lektionerna när du lär känna vänner från Japan, Brasilien, eller Saudi Arabien till exempel. Om du gillar tanken på att studera i New York, men skräms av stadens storlek, spana då in vårt programutbud för destinationer som Boston och Vancouver – alla mindre till storleken men med samma storstadskänsla.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.