Om oss

Erfarenhet, kvalité och innovation sedan 1965. I över 50 år har EF motiverats av sitt uppdrag – att öppna världen genom utbildning. Som världens största privata utbildningsföretag förbättrar vi inte bara studenters språkkunskaper och självförtroende utan bidrar också till att drömmar går i uppfyllelse.

Öppnar världen genom utbildning

EFs metod bygger på en simpel princip: ju mer vi skräddarsyr ditt program efter dina unika mål och behov, desto snabbare lär du dig. Studier med EF innebär garanterad språkutveckling som varar – oavsett befintlig språknivå. Under din tid utomlands kommer du göra maximala framsteg tack vare kombinationen av erfarna lärare, interaktiva lektioner, senaste tekniken inom utbildning, varierande lektionsupplägg och sist men inte minst, att studera på plats där språket talas. Vår utbildning och dess höga standard är välkänd världen över med ackrediteringar från organisationer som British Council, EAQUALS och ACCET.

Vårt forskningsnätverk

EF samarbetar med toppuniversitet för att grundligt förbättra språkutbildning. Vi utforskar framsteg inom lingvistik, undervisning, teknik och testning för att ständigt vara uppdaterade. Tillsammans brinner vi för forskning och innovation som formar framtiden för språkutbildning.

Medlemmar i EFs forskningsnätverk inkluderar:

  • University of Cambridge

  • Peking University

  • EF EdTech

Studier utomlands

EF erbjuder ett brett utbud av utlandsstudier (gruppresor, flexibla språkkurser och akademiska program) som alla har samma mål: att få studenter att bli flytande i ett språk. Lär dig ett nytt språk utomlands tillsammans med en EF-ledare eller res på egen hand. Skapa minnen för livet med nya vänner från världens alla hörn samtidigt som du studerar och upplever en ny kultur.

Kostnadsfri katalog

EF Pro Cycling

År 2018 gav sig EF in i professionell cykling genom att förvärva vårt UCI WorldTour team som sammanfört 30 EF-cyklister från 15 nationaliteter. År 2022 blir EF huvudsponsor för ytterligare ett lag - laget är det äldsta professionella damcykellaget i Nordamerika. EFs damlag kommer heta EF Education-TIBCO-SVB. Med EF Education-TIBCO-SVB kommer vi bidra till att sätta en ny standard gällande lön på damsidan genom att betala alla våra kvinnliga cyklister samma minimilön som en professionell cyklist har på herrsidan i WorldTour.

EF och Olympiska Spelen

Vänskap. Framgång. Respekt. Dessa är den Olympiska rörelsens kärnvärden. Sedan Baron Pierre de Coubertin grundade de moderna Olympiska Spelen, har den Internationella Olympiska Kommittén uppmuntrat unga och vuxna att arbeta mot en bättre, fredligare värld. Detta är ett uppdrag som vi förstår väl på EF. Sedan 1988 har EF arbetat med OS för att skapa och leverera en mängd utbildningslösningar som främjar förståelse och sammanhållning vid de Olympiska och Paralympiska Spelen. Vi har tillhandahållit språktest online för volontärer, designat digitala läroplaner om sport och OS för elever och studenter, undervisat professionell språkkunskap till de organiserande Olympiska Kommittéerna.

Våra uppdrag:

  • Tokyo 2020 officiell sponsor för språkundervisning

  • Officiell sponsor för utbildningstjänster för vinter-OS i PyeongChang 2018

  • Officiell leverantör av språkundervisning för sommar-OS i Rio de Janeiro 2016

  • Officiell sponsor av språkprogram för vinter-OS i Sochi 2014

  • Officiell leverantör av språkundervisning för OS i Peking 2008

  • Officiell språkskola för sommar-OS i Seoul 1988