Gruppresa

Upptäck världen genom språkstudier. Inspirera till ökade språkkunskaper genom kulturellt utbyte vid språkstudier utomlands. Kontakta en studievägledare på EF idag för att höra mer om möjligheter för dig och din klass. EF erbjuder språkstudier från åldern 10 år och uppåt.

Så fungerar språkstudier med EF

Vi ordnar en komplett upplevelse för våra studenter som inkluderar språklektioner, transport, boende och aktiviteter.

Ledarledd resa

Är det första gången du reser utomlands och är osäker på hur du ska göra? En erfaren EF-ledare reser tillsammans med dig. EF-ledaren kommer att möta dig på flygplatsen och finnas där för dig under hela din resa. Med EF är resan också en del av äventyret!

Visum

Vi är experter på visum. Om resa till vald destination kräver visum, hjälper vi dig med varje steg i visumprocessen.

Flyg

EFs flygavdelning bokar flyg med bekväma förbindelser till förmånliga priser.

Transfer på flygplatsen

EFs transferservice är redo vid ankomst och avfärd.

Boende

Med EF går det att välja mellan en rad olika boendetyper.

Aktiviteter

Våra aktivitetsledare organiserar lokala utflykter, weekendresor, sport- och kulturevent, tävlingar och mycket mer för att göra tiden utomlands så givande som möjligt.

Fördelar med språkstudier utomlands

Språkstudier utomlands vidgar studenters perspektiv. När språkstudier sätts i en internationell miljö blir det tydligt hur kultur och språk hör samman. Öka intresset för språkstudier på hemmaplan under en språkkurs utomlands genom att öppna studenters ögon för nya erfarenheter, nya kulturer och vilka möjligheter som finns med goda språkkunskaper.

Kontakt

Våra kurser

Vårt innovativa sätt att lära ut som kombinerar lektioner i klassrum, interaktiva verktyg och kulturellt utbyte garanterar språkutveckling.

Våra destinationer

Välj din destination utomlands och få reda mer om staden och skolan.