Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
Menu

”Jag älskar kulturen här i Miami”- Caroline berättar om sitt liv i Miami

”Jag älskar kulturen här i Miami”- Caroline berättar om sitt liv i Miami

Jag valde att åka på språkkurs med EF i 9 månader till Miami Beach för att jag ville kunna kombinera mina studier med det jag gillar mest, den heta sommarvärmen, sol och bad. Mitt främsta syfte med resan var att förbättra min engelska, vilket jag anser att man gör bäst i ett engelsktalande land. Nu när jag är här märker jag att jag samtidigt utvecklas som människa, lär känna massa nya människor och skapar minnen för livet.

Att resa med EF var ett självklart val för mig, det kändes tryggt då det är ett svenskt företag. De har väldigt hjälpsam personal och CSN kunde täcka hela kostanden för min utbildning, vilket kändes skönt då jag inte behövde oroa mig för hur jag skulle betala kursavgiften.

Mitt boende

Jag bor på campus som ligger på skolan, precis ovanför lektionssalarna. Jag delar rum med tre andra tjejer från olika länder. Skolan har ett fantatiskt läge och det är nära till restauranger, gym och shopping. Men det bästa är att skolan har egen pool och att stranden bara ligger ett stenkast bort från ytterdörren.

Livet utanför skolan

Jag älskar kulturen här i Miami. Det bästa är att alla människor är väldigt sociala, de älskar att prata och umgås. Det händer ofta att människor börjar småprata med en om man står i kön i mataffären eller hänger på stranden bara för att de är nyfikna.

Den bästa helgen hittills var då jag och några vänner hyrde en bil och körde ut över Florida Keys, vi åkte ända ner till den sydligaste punkten i USA. Det roligaste och mest spännande jag varit med om var snorklingen vi utförde i Key Largo, det var en upplevelse på helt ny nivå som jag aldrig kommer glömma!

Följ Carolines äventyr i Miami med EF på hennes blogg www.nouw.com/cupcakescarro och på Instagram @cupcakescarro

Plugga engelska i Miami med EF!Beställ en gratis broschyr här!

Dela denna artikel

Senaste artiklar av Studentberättelser

“Aloha Honolulu!”
Elise top 5 tips i Brighton!