GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Posa, snap, dela: En Instagramguide till #LOSANGELES

Posa, snap, dela: En Instagramguide till #LOSANGELES

Filminspelningar är inte det enda som sätter Los Angeles på kartan. År 2013 rankades staden som den tredje mest instagrammade stad i världen. Då det inte tar mer än tre-linjade palm boulevarder, solkyssta stränder och en kalifornisk solbränna att se bra ut på bild (#inget filter behövs) vill vi ta en närmare titt på vad som gör detta urbana paradis så förtjusande för kameran. Här är vår egna Los Angeles guide, i instagramformat.

De bästa fototillfällena i LA

#VeniceBeach (3,4 miljoner instagrambilder och påväg uppåt) – Perfekt för folk-tittande och att fånga den excentriska andan av staden. Skejtare, bodybuilders och vacker gatukonst för ett #instacool collage.

#WalkOfFame (523 tusen) – Ta en promenad nerför Hollywood Boulevard och gör en hyllning till stadens underhållningselit. Missa inte en chans för en snabb #selfie med din favorithollywoodstjärna. De brassiga på trottoaren vill säga.

#RodeoDrive (541 tusen) – Då vi alla inte har tur nog att kunna spendera Richard Geres butikskredit (Pretty woman, någon?) – så går det att hitta många shop-värdiga platser längs denna high-end shoppinggata för oss Instagrammare med en budget.

#HollywoodSign (580 tusen) – Ingen LA resa är komplett utan en bra bild av den världskända Hollywoodskylten. För den bästa vinkeln bör du åka till i korsningen av Hollywood Boulevard och North Highland Avenue, eller besöka Griffith Park observatoriet. Den senare erbjuder en spektakulär utsikt över staden och några sceniska stigar att hålla din instagramfeed upptagen.

Dina topp #hashtags i änglarnas stad

#LA, #losangeles, #LAlife och #LaLaLand. #California funkar också bra.

Instagramkonton som får dig att vilja stanna i LA för alltid

@jonathan360, @laurenlemon och @jeremiahgallagher fångar energin, skönheten och vardsgslivet som gör denna stad så unik.

Dina pålitliga wi-fi hotspots

Los Angeles erbjuder många kostnadsfria wi-fi hotspots. Kolla in denna behändiga stadsguide innan du gör ut för att hitta vart du ska.

Images by: Top: Neil Kremer (top), from top left to bottom right: Christian Haugen, Nicki Mannix_,_ Marika Bortolami (all Flickr / Creative Commons__), Unsplash

Utforska Los Angeles med EFLäs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig