GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Pose, snap, “smoast”: En instagramguide till #LONDON

Pose, snap, “smoast”: En instagramguide till #LONDON

Smoasting är när du skryter om ditt liv på sociala medier och ingen annan platform gör det lika vackert som Instagram. Det är det perfekta verktyget att dela och visa upp dina långa resor och inspirera andra att följa dina fotspår.

För att hjälpa dig få ut det mesta av din ”smoast” har vi skapat en serie av instagram guider till de mest instagrammade städerna i världen. Först upp är det alltid-fabulösa-New York och på andra plats har vi det alltid-så-ljuvliga London.

London har fascinerat fotografer sedan skapandet av kameran. De gamla tegelbyggnaderna och imponerande landmärkena. Den blandade populationen och röda dubbeldäckare (kolla höger när du går över gatan!). Hipsterkultur och ja, till och med fish ‘n’ chips har en framstående plats på Instagram.

De bästa foto-ops i London

#BigBen (2,9 miljoner foton ach stigande på instagram) – Du har inte varit i London förrän det finns bevis på Instagram av dig där du posar med denna snubbe. Big Ben selfies, grupp-hopp eller en överlagd bild på dig lång som klock-tornet kommer definitivt locka fram några likes från dina följare.

#LondonEye (2,7 miljoner foton och stigande) – En åktur på detta gigantiska parishjul kommer ge dig en av de bästa panoramautsikterna av staden. London Eye har sitt egna officiella instagramkonto, så glöm inte att tagga!

#Shard (628 tusen och stigande) – Ett annat alternativ med lika imponerande panorama utsikt finns på Shard byggnaden i Borough området. Köp en biljett till deras 69:e vånings observations däck. Denna plats är ny men det finns redan massor av instagram foton taggade med denna hashtaggen.

#TowerBridge (1,9 miljoner och stigande) – En ikonisk bro om det någonsin funnits en. Ofta felaktigt märkt som London Bridge (som faktiskt ser ganska vanlig ut) men Tower Bridge är kul att fotografera och ser speciellt bra ut i kvällssolen.

#Boroughmarket (390 tusen och stigande) – Kanske inte en av de mest hashtaggade London-platserna. Denna fantastiska matmarknad nära London Bridge erbjuder ett utsökt sätt att spendera en fredag eller lördag eftermiddag och är en obesegrad plats för att snappa några mat-tema foton för instagram.

Dina topp #hashtags i denna svängiga stad

Hashtagga alltid dina bilder med #london, #Londontown eller #londonlife och missa inte en chans att tagga din plats. Speciellt om du shoppar i #nottinghill, graffiti-jagar och café-hoppar din väg genom #shoreditch, eller njuter av den posha atmosfären i #chelsea eller #southkensington. Glöm inte att tagga dina bilder med #efmoment om du reser med oss!

Instagramkonton som kommer få dig att falla för London

@alanisko, @burberry och @mrwhisper kommer inspirera dig att gå vilse i staden en snap efter en annan.

…och några pålitliga wi-fi hotspots att hålla din instagramfeed uppdaterad

Lyckligtvis nog för London instagrammarna så har staden en av Europas största fria WIFI zoner – vänligt sponsrat av 02. Säg Cherrio till #latergrams!

Bilder tagna av (från toppen, sedan topp vänster till nedre höger): Yann Caradec, S Pakhrin, Paul Tridon__, Berit Watkin, Loco Steve – alla Flickr / Creative Commons

Utforska London med ossLäs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig