GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Eloise hittade kärleken på sin språkresa till Frankrike

Eloise studerade på EF Saint-Raphel sommaren 2014 och fann kärleken.
Eloise hittade kärleken på sin språkresa till Frankrike

Det är alltid kul för oss att höra hur vi förändrar våra studenters liv. De förbättrar sina språkkunskaper, får med sig nya erfarenheter som hjälper dem växa och utvecklas som personer. Men det slutar inte där! Oförglömliga minnen och vänner för livet är bara en liten del av vad de får ut av sina språkresor.

Vi fick nyligen in ett meddelande från Eloise som dessutom fann kärleken på vägen på hennes språkresa till Frankrike. Det här är hennes historia.

Hej! I somras åkte jag med er ner på språkresa till Frankrike till UNDERBARA Saint-Raphel. Trodde att det skulle vara helt annorlunda jämfört med resultatet. Det var så otroligt vackert och det var så härliga människor, både ledare och kompisarna. Jag träffade faktiskt en extra härlig människa där, nämligen Hannes. Redan den första riktiga dagen man hängde med alla och fick gå iväg och utforska så klickade vi, och ända sedan den dagen umgicks vi varje dag! Jag kände redan att vi hade hittat kemi mellan varandra och varje gång jag såg honom på morgonen fick jag fjärilar i magen och ville bara springa fram och krama honom haha. Mellan varje lektion på rasterna gick jag direkt till honom för att jag alltid ville vara med honom.

På kvällarna var det ofta någon aktivitet som innebar häng på stranden, eller någon volleyboll eller annan aktivitet, men framförallt så innebar det för mig att jag fick vara med Hannes. Vi gick alltid och köpte glass på kvällarna, gick runt i mysiga Saint-Raphael och bara snackade och mådde sjukt bra.

Vi var ett lagom stort gäng som umgicks hela tiden, men vi tappade alltid bort dem andra för att vi va så förälskade i varandra och gick runt i vår egna lilla värld. Det slutade alltid med att han följde mig hem varje kväll (notera då att vi gick från stan till mig, alltså förbi skolan. Från skolan till stan tog det ca 10 min och från skolan till min 30 min, dvs 40 min från stan till mig där jag bodde. Han bodde en kvart från skolan åt helt annat håll än både mig och stan, så han behövde alltså gå tillbaka varje kväll till skolan ( 30 min ) för att sen gå 15 min till honom… ja, ni kan ju tänka er att det blev sent för honom.)

Det var så otroligt mysigt att bara gå där med honom för allt kändes så naturligt och bra av att få vara i hans närhet, och jaa han va verkligen min dröm kille. Men såklart med allt gott kommer alltid något ont. Jag bor i Stockholm och han bor i Lund, 6 timmars bilresa, 5 timmars tågresa, dvs ett distansförhållande ifall vi skulle bli tillsammans.. men vi tänkte inte att det skulle bli så. Det skulle vara för dyrt och alldeles för jobbigt med saknaden. Så sista dagen var otroligt jobbig, mycket, Mycket gråt. Men vi kontaktade varandra efter att vi hade kommit hem till Sverige, redan dagen efter och insåg att vår kärlek var för stark för att låta några timmar förstöra det. 3 veckor efter att vi anlänt i Sverige anländer jag på Malmö flygplats där Hannes står och väntar på mig. Sen dess har vi setts två gånger varje månad och idag firar vi ett halv år tillsammans, och funderar verkligen inte på att göra slut överhuvudtaget!

Jag vill bara säga tack till er underbara EF att jag fick chansen att åka mer er till France och träffa mitt livs kärlek och att våra underbara, obeskrivliga och oförglömliga minnen från France håller vår kärlek vid liv idag! Jag är otroligt kär i Hannes och att få förklara för alla att jag träffade honom i France ( tack vare er!!! ) – kärlekslandet ( kan man väl säga) är så otroligt mäktigt! Och ett extra tack för att vi fick den bästa ledaren någonsin! – Björn! Ifall du som läser ser honom eller något liknande, hälsa till honom från Ello, och säg att han är bäst och sjukt saknad! Tack för att ni gav mig den bästa sommaren någonsin, det bästa halvåret tillsammans med Hannes och oförglömliga minnen! Ha det bäst!

Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig

Testa din engelska på några minuter

Läs mer