VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Studera spanska utomlands

Studera spanska utomlands och lär dig hur spanskan talas i vardagslivet. Oavsett om du väljer att lära dig spanska i Spanien eller i Costa Rica, så kommer våra erfarna lärare hjälpa dig att få självförtroendet att prata spanska. Utforska vårt utbud för att se vart du vill plugga spanska utomlands.

Studera spanska utomlands
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: SpanienCosta Rica
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: SpanienCosta Rica

Utforska program efter populära destinationer

Plugga spanska i ett land där det talas som modersmål

EF erbjuder dig chansen att plugga spanska i Costa Rica eller Spanien. Du studerar spanska i en internationell miljö där du får använda dina nya kunskaper i olika sammanhang - både på lektionerna och på fritiden. Vare sig du vill åka iväg i några veckor på en språkresa eller vill stanna i flera månader för att bli flytande i språket så har EF något för alla nivåer och åldrar. Berätta för oss vad du vill ha ut av dina spanskstudier och vi på EF kommer att se till att dina kurser är skräddarsydda efter just dina behov. Med ett multi-language year kan du dessutom kombinera flera olika destinationer i Spanien och Sydamerika för att uppleva mer under tiden du studerar spanska utomlands.

Studera spanska utomlands och gör gott för omvärlden

Att studera spanska utomlands är ett utmärkt tillfälle att utforska världen. Välj mellan att studera på vår skola i Barcelona, Madrid, Malaga, eller Playa Tamarindo i Costa Rica. Om du studerar spanska vid vår språkskola i Costa Rica kan du även passa på att lära dig om de miljöutmaningar som hotar regnskogen och vilka åtgärder som krävs för att rädda den. Detta ger dig också chansen att öva spanska med lokalbefolkningen. Du gör skillnad för omvärlden samtidigt som du pluggar spanska i en oförglömlig omgivning.