USA

Språkkurs i New York

Språkkurs i New York
4.9
478
(478 betyg)
4.9

En språkkurs i New York är en perfekt möjlighet att uppleva det bästa av USA. Oavsett om du vill stanna några veckor eller studera ett helt år i New York, så har vi en engelskakurs i New York som passar dig. Vad du än har för mål eller ambitioner, så kan vi hjälpa dig skräddarsy din språkkurs i New York för att uppnå dem. Drömmer du om att plugga engelska i New York? Då har du kommit till rätt plats!

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: New York
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: New York
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: New York

Plugga engelska i New York

Att läsa en språkkurs i New York är en otrolig upplevelse. New York är förmodligen en av de mest kända städerna i världen. Lär dig engelska medan du upptäcker vad världsmetropolen New York har att erbjuda. Våra språkkurser i New York ger dig chansen att göra framsteg och plugga engelska samtidigt som du utforskar staden och alla dess sevärdheter. Om du stannar några veckor kommer du bli överraskad över hur mycket du lärt dig under en kort tid. Stannar du under en längre tid i landet kommer du upptäcka att du snart kan tala språket flytande och med en språkkurs i New York kommer du uppleva det dagliga livet som en äkta New York bo. EF-språkskola i New York ligger en bit utanför staden, i en lugn förort. Med direkttåg kan du ta dig till centrala Manhattan och berömda Grand Central Terminal. Förutom närheten till Manhattan, erbjuder EF-språkskola i New York, med sin 20-hektar campus, sina språkstudenter det typiska amerikanska collegelivet. Från sommarkurser, examensföreberedande kurser, företagskurser till praktikprogram, finns rätt kurs tillgänglig för alla ändamål.Språkkurs i New York

En språkkurs till New York ett bra sätt att lära dig engelska och uppleva den amerikanska kulturen på djupet. The "Big Apple" är en av världens största och mest kända storstäder och ett internationellt centrum för finans, politik, kommunikation, film, musik, mode, konst och kultur. Så det är inte förvånande att varje år flyttar tusentals människor till New York City för att förbättra sin engelska medan läser en språkkurs i staden. På en språkkurs till New York kan du uppleva den speciella "buzz" som omger metropolen på Hudson River, och låt dig förtrollas av Manhattan och andra stadsdelar omkring staden. Utforska kända landmärken som Frihetsgudinnan, Empire state building, The Met, Wall street och så många fler sevärdheter, staden kryllar av dem. Med en språkkurs i New York har du tid att utforska allt som denna spännande stad har att erbjuda.Vår engelskakurs i New York

Vi garanterar framsteg på våra språkkurser utomlands, med hjälp av våra innovativa inlärningsmetoder och du befinner dig i landet där språket talas kommer du avancera en kursnivå var sjätte vecka.  Det finns inget bättre sätt att utveckla sina språkkunskaper än att befinna sig i landet där språket talas. När du åker på en språkkurs till New York får du lära dig engelska på ett roligt och modernt sätt. Vi skräddarsyr våra språkkurser i New York efter dina personliga ändamål och behov. Du väljer själv vilket tempo du vill ha på din språkkurs och hur många lektioner i veckan du vill lära dig engelska. 

 • Börja din engelskakurs i New York när du vill: Kursstart varje måndag!
 • Certifierade lärare
 • Innovativa inlärningsmetoder
 • Kurser för alla åldrar: Ungdomar och vuxna
 • Baskurs: 20 lektioner/vecka
 • Allmän kurs: 26 lektioner/vecka
 • Intensivkurs: 32 lektioner/vecka

Boende i New York

Efter att du bestämt dig att du vill åka på en språkkurs och plugga engelska i New York är det dags att fundera på hur du vill bo under din engelskakurs i New York. Vi erbjuder olika boendealternativ för din språkkurs i New York och du bestämmer själv utifrån dina behov hur du vill bo när du ska plugga engelska i New York

EF Campus: Om du vill bo på campus kommer du bo endast några minuter från skolan. Då får du uppleva campusliv tillsammans med studenter från hela världen. Du får också tillgång till skolans faciliteter som kafeteria, studentlounge, idrottsanläggning, Wi-Fi och mycket mer. 

EF Värdfamilj: När du åker på en språkkurs till New York så ingår boende i värdfamilj i priset för språkkursen. När du bor hos en värdfamilj kommer du lära dig engelska snabbt och bli en del av amerikansk familj och den amerikanska kulturen. När du bor i en värdfamilj kommer du vara omgiven av språket även efter lektionstid och då får du chansen att testa dina nya kunskaper i engelska med din värdfamilj. 

Vår skola i New York

Vår skola i New York ligger i ett vackert landskap i området Tarrytown, här har du nära till de lokala butikerna, caféer och restauranger och dessutom är det bra transportförbindelser till New York city. På vårt skolområde har du även en inomhuspool som är till för alla EF-studenter och dessutom finns det även gym och dansstudio på skolan. Våra klassrum är ljusa och moderna och vi fokuserar på små klasser med innovativa inlärningsmetoder så att du kan utvecklas snabbt och lära dig engelska på ett effektivt och roligt sätt. 

 • Vår skola är belägen i Tarrytown
 • Moderna klassrum och nyrenoverade studentlounger
 • Inomhuspool endast för EF- studenter, gym och dansstudio
 • Nära till lokala butiker, caféer och restauranger
 • Bra transportsförbindelser till New York City

Vad kostar det att plugga i New York?

Du kan finansiera en del av kostnaden för din språkkurs i New York med CSN. Från och med året du fyller 20 år kan du ansöka om studiemedel hos CSN, som kan finansiera delar av din språkkurs i New York. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel. På EF garanterar vi den bästa kvaliteten när du ska läsa en språkkurs, både på och utanför skolan. Priserna för att läsa en språkkurs avgörs av faktorer som:

 • Språkkursens längd
 • Kurstyp när du ska lära dig engelska
 • Boendetyp när du ska plugga engelska i New York
 • Aktiviteter på språkkursen i New York
 • Språkkursens destination

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.