Språkkurser i kinesiska

Lär dig kinesiska på en språkkurs och upplev ett av världens äldsta levande språk. Från två veckors intensivstudier till ett års heltidsstudier i mandarin i Peking, vi har det rätta programmet för dig. Studera kinesiska utomlands är det snabbaste och mest spännande sätt att lära sig språket. Att plugga kinesiska i Kina är en unik upplevelse, och för dig som vill uppleva något utöver det vanliga. Välj om du vill bo hos en värdfamilj eller på studenthem när du ska studera kinesiska i Kina. Att bo hemma hos en kinesisk familj är ett fantastiskt alternativ för dig som verkligen vill fördjupa dig i den kinesiska kulturen och dess traditioner. Du kommer dessutom få öva din kinesiska från morgon till kväll. Om du föredrar att bo på egen hand när du läser kinesiska i Kina, så är vårt centrala och moderna studenthem för dig: det är den perfekta platsen att öva din kinesiska på tillsammans med andra internationella studenter. Oavsett om du funderar på att plugga kinesiska i Kina ett par veckor eller flera månader, så har vi ett alternativ som passar dig.Många tror att kinesiska är det svåraste språket att lära sig, men med vår språkkurs i Kina kommer du att göra snabba och effektiva framsteg tack vare våra engagerade lärare och innovativa undervisningsmetoder. Under din språkkurs i Kina kommer du även få en hel del tid till att upptäcka allt vad detta spännande land har att erbjuda. 

Språkkurser i kinesiska
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kina
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kina
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kina

Utforska program efter populära destinationer