Språkkurser i Kina

Du lär dig språket som allra bäst när du befinner dig där det talas, därför kommer en kinesisk språkkurs i Kina hjälpa dig att göra snabba och effektiva framsteg. Med vår högkvalitativa språkkurs i Kina kommer du att kunna tala kinesiska med självförtroende på nolltid. Kina befinner sig i mitten av en monumental övergång. När du väljer att studera kinesiska i Kina, blir du vittne till denna spännande tid i Kinas historia samtidigt som du återvänder hem med ett nytt språk i bagaget.

Språkkurser i Kina
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kina
Stad: Shanghai
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

16 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 52 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kina
Stad: Shanghai
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kina
Stad: Shanghai

Utforska program efter populära destinationer

Studera kinesiska utomlands

Att studera kinesiska i Kina är det snabbaste och mest effektiva sättet att bemästra språket. Kinesiska kan var utmanande, men när du befinner dig i en miljö där språket talas så kommer du bli förvånad över hur snabbt du kommer att ta till dig det. När du studerar kinesiska med oss är kommunikation i fokus från dag ett för att hjälpa dig prata kinesiska med självförtroende.

Plugga kinesiska i Kina

När du tar en språkkurs i kinesiska i Kina så kommer du snabbt lära dig språket med vår undervisning som sätter kommunikation i fokus och genom att vara i en miljö där du hör och talar språket. Istället för att lyssna på din lärares undervisning så kommer du att spendera din tid i klassrummet med att öva din hör- och talförmåga i kinesiska. Och om du studerar kinesiska i Kina så kan du använda dina nyvunna språkfärdigheter till att prata med lokalinvånarna och lära dig mer om ditt nya språk. När du studerar kinesiska i Kina så kommer du att ha en mycket mer värdefull upplevelse än om du besöker Kina som turist.

Nya möjligheter i Kina

Kina är ett av världens mest dynamiska länder. Du öppnar upp en värld av möjligheter när du studerar i Kina. Om du är intresserad av företagande, så kan du lära dig språkfärdigheterna som krävs för att ta dig in på Kinas snabbt växande marknad. När du studerar kinesiska i Kina så kan du även ta kurser för att lära dig mer om den kinesiska kulturen, en fördel om du vill arbeta i landet. Kineser är oftast nyfikna på andra länder. Att lära sig språket kan hjälpa dig få nya vänner. Oavsett om strävar efter framgång inom den globala marknaden, att komma in på universitet, eller helt enkelt vill ha en fantastisk upplevelse så kommer du att kunna uppnå det när du plugga kinesiska i Kina.