England

Språkresor till Bristol

Språkresor till Bristol
4.6
423
(423 betyg)
4.6

En språkresa till Bristol, på Englands östkust, är perfekt för att bli mer bekväm i din engelska. Våra språkkurser i Bristol kombinerar innovativa lärometoder, den senaste teknologin, och små klasser för att hjälpa dig att tala engelska med självförtroende.

Språkresor till Bristol

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Bristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Bristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Bristol
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Bristol

Studera engelska i Bristol

Vad du än hoppas uppnå med din språkresa till Bristol, så har vi verktygen som hjälper dig nå dina mål och överträffa dina förväntningar. Vår breda variation av kurser gör det nästintill omöjligt att inte hitta något som passar dig, från språkläger till förberedande universitetsprogram, för nybörjare till de som pratar engelska flytande och för alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. På din språkresa till Bristol kommer du att befinna dig i närhet av goda förbindelser till resten av Storbritannien om du vill utforska bortom denna livliga stad. Du kan vara säker på att din fritid kommer att vara fylld av roliga äventyr och massor av tid till att öva engelska, såklart!

Livet som språkstudent i Bristol

Bristol är Storbritanniens sjätte största stad med en miljon invånare i staden. Det är en livlig stad med ett bra studentliv tack vare studenterna på Bristol University. Din engelskakurs i Bristol hjälper dig att utveckla dina engelska färdigheter i en vänlig och kreativ miljö. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att träffa nya vänner från Bristol och längre bort. Bristol har ett pulserande nattliv, men du kan också använda dina helger för att utforska närliggande destinationer som Bath och Cardiff. Vi anordnar längre weekendresor under våra engelskakurser i Bristol, för att besöka kända platser som London och Stonehenge.

Språkkurser i Bristol

Gå en språkkurs i Bristol och lär känna en av Storbritanniens bästa studentstäder. Oavsett om du vill stanna tre sommarveckor för en intensivkurs eller upp till ett helt studieår för att lära dig tala språket flytande, så har vi en språkkurs i Bristol som uppfyller dina krav och behov. Lär dig engelska i Bristol, en stad med både historiska sevärdheter och moderna bekvämligheter. Om du älskar shopping och nöjen, då är Bristol staden för dig. Oavsett om du bara har några korta veckor eller en längre språkkurs i engelska i Bristol, har vi ett program som passar dig.

EF:s språkskola i Bristol

Du kommer bli glatt överraskad när du ser var din engelskakurs i Bristol hålls. Vår skola i Bristol ligger i Custom House, en stor georgiansk byggnad som bildar hela norra sidan av Queen Square, en av Bristols främsta plazas. En stor och vacker byggnad med en ljus, luftig inredning, studentkafeteria och lounger, moderna datalaboratorier och en uteplats. Drottningstorget som ligger rätt utanför, har en stor gräsmatta där du kan koppla av mellan lektionerna med nya vänner. Du kommer få en otrolig tid i härliga Bristol när du studerar engelska med EF i denna livliga stad.

Inte vilken språkresa som helst

En språkresa till Bristol är inte vilken språkresa som helst. Du kommer bokstavligen vara omgiven av den engelska kulturen under din vistelse, så du kommer att lära dig mer än bara språket. En språkresa är det snabbaste och mest effektiva sättet att lära sig engelska på, eftersom att du kommer att tala engelska hela tiden: på lektionerna, när du umgås med dina internationella vänner och när du utforskar Bristol. På din språkresa till Bristol kommer du snabbt märka av de stora framsteg du gör på relativt kort tid. och om du väljer ett längre program så kanske du till och med blir flytande i språket.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.