Åk på språkresa och lär dig franska

Åk på språkresa och lär dig franska
4.5
1248
(1 248 betyg)
4.5

Du lär dig franska som snabbast med en fransk språkresa. Det är helt enkelt det bästa sättet att bli flytande i franska. Våra erfarna lärare kommer att hjälpa dig prata franska på nolltid, och utanför klassrummet kommer det att finnas massor av tid till att använda dina nya språkfärdigheter. Vi har franska språkresor för alla åldrar, unga som äldre.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Frankrike

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Frankrike

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike

Utforska program efter populära destinationer

Lev det sofistikerade livet på en språkresa i franska

Om du åker på fransk språkresa så får du leva och andas den franska kulturen under några oförglömliga veckor eller månader. Franska språkresor är populära bland både ungdomar och äldre och kombineras väl med kurser i franskt samhälle eller fransk matlagning. Väljer du att åka på språkresa till Paris så har du språkets huvudstad vid dina fötter efter lektionerna och på helgerna. Du kan besöka de vackra gallerierna i Louvren och titta på flera århundradens europeisk konst, du kan strosa runt på Champs-Élysées eller åka till Versailles för att besöka det historiska slottet.

En språkresa i franska är en investering för livet

Franska ersatte latin som världspråk för de intellektuella och så var det under flera århundraden. Alla av betydelse kunde tala franska flytande och franskans storhetsstid har också satt sina spår i vårt svenksa vokabulär - med låneord som paraply, siluett, apropå och mannekäng, för att nämna ett par ord. Termen "lingua franca" betyder bokstavligen franska språket, men bildligt talat är det en benämning för ett internationellt världsspråk. Idag har engelskan möjligtvis ersatt franskan som vårt internationella "lingua franca" men franska är fortfarande ett av världens mest talade språk och är modersmålet i vissa delar av Asien, Afrika, Nordamerika och Karibien. Dessutom är det ett av FN:s och även EU:s arbetsspråk och ett måste för alla som verkligen vill satsa på en internationell karriär. En språkresa i franska kan vara det första steget till en karriär inom affärsvärlden eller internationella organisationer.