Språkresor

Åk på språkresa och lär dig franska

Åk på språkresa och lär dig franska
4.5
1248
(1 248 betyg)
4.5

Du lär dig franska som snabbast med en fransk språkresa. Det är helt enkelt det bästa sättet att bli flytande i franska. Våra erfarna lärare kommer att hjälpa dig prata franska på nolltid, och utanför klassrummet kommer det att finnas massor av tid till att använda dina nya språkfärdigheter. Vi har franska språkresor för alla åldrar, unga som äldre.

Åk på språkresa och lär dig franska

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Frankrike

Utforska destinationer

Lev det sofistikerade livet på en språkresa i franska

Om du åker på fransk språkresa så får du leva och andas den franska kulturen under några oförglömliga veckor eller månader. Franska språkresor är populära bland både ungdomar och äldre och kombineras väl med kurser i franskt samhälle eller fransk matlagning. Väljer du att åka på språkresa till Paris så har du språkets huvudstad vid dina fötter efter lektionerna och på helgerna. Du kan besöka de vackra gallerierna i Louvren och titta på flera århundradens europeisk konst, du kan strosa runt på Champs-Élysées eller åka till Versailles för att besöka det historiska slottet.

En språkresa i franska är en investering för livet

Franska ersatte latin som världspråk för de intellektuella och så var det under flera århundraden. Alla av betydelse kunde tala franska flytande och franskans storhetsstid har också satt sina spår i vårt svenksa vokabulär - med låneord som paraply, siluett, apropå och mannekäng, för att nämna ett par ord. Termen "lingua franca" betyder bokstavligen franska språket, men bildligt talat är det en benämning för ett internationellt världsspråk. Idag har engelskan möjligtvis ersatt franskan som vårt internationella "lingua franca" men franska är fortfarande ett av världens mest talade språk och är modersmålet i vissa delar av Asien, Afrika, Nordamerika och Karibien. Dessutom är det ett av FN:s och även EU:s arbetsspråk och ett måste för alla som verkligen vill satsa på en internationell karriär. En språkresa i franska kan vara det första steget till en karriär inom affärsvärlden eller internationella organisationer.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.