Språkresor till San Francisco

Språkresor till San Francisco
4.6
555
(555 betyg)
4.6

På en språkresa till San Francisco kommer du att ha ett fullspäckat schema. Varje dag är strukturerad kring engelskalektioner, kurser med specifik inriktning som du själv väljer, aktiviteter, och fritid. Du kommer att upptäcka att denna hamnstad är lätt att bli förtjust i allteftersom din språkkurs i San Francisco flyter på.

Språkresor till San Francisco

Språkresor till San Francisco

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: San Francisco
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: San Francisco
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: San Francisco
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: San Francisco

Studera engelska i San Francisco

På en språkresa till San Francisco kommer du snabbt lära dig att det finns mer till denna stad än ön Alcatraz, spårvagnar och Golden Gate-bron. Vandra i fantastiska Red Wood nationalpark mindre än en timme ifrån staden, pröva autentisk mat från världens alla hörn eller låt din kamera fånga fantastiska bilder uppifrån San Franciscos alla kullar som ger spektakulär utsikt. Med allt detta till ditt förfogande, så är det lätt att glömma att du är på en språkkurs i San Francisco. Våra innovativa undervisningsmetoder gör det möjligt för dig att snabbt och effektivt lära dig engelska så att du får mer tid till att upptäcka denna fascinerande stad.

Språkkurser i San Francisco

En språkkurs i San Francisco är ett perfekt sätt att lära känna en ny sida av USA. San Francisco är vågat, coolt och kreativt. På en språkkurs i San Francisco kommer du att kunna upptäcka allt vad denna stad har att erbjuda. Självklart kommer du även att lära dig engelska samtidigt! När du pluggar engelska i San Francisco, kan du dra nytta av alla de möjligheter en liten stad med en kosmopolitisk stil har att erbjuda. Våra kurser ger dig en fantastisk möjlighet att studera engelska i San Francisco och samtidigt undersöka dess olika stadsdelar och sevärdheter, tillsammans med nya vänner du träffar längs vägen.

Varför San Francisco?

Under din språkresa till San Francisco kommer du att befinna dig i en av världens mest fascinerande städer, samtidigt som du lär dig engelska med hjälp av våra erfarna lärare vars mål är att få dig till en självsäker engelsktalare. Klasserna kan skräddarsys efter dina specifika intressen och behov, samt efter din tidsram. Vi har studenter från världen över som studerar med oss i San Francisco; vissa stannar några veckor, och andra väljer att göra San Francisco till sitt hem för ett år eller längre. USA:s västkust är känt för sin inbjudande och avslappnade livsstil och på din språkresa till San Francisco, så kommer du att upptäcka hur gästvänlig staden är.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.