VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Studera på universitet i England

Studera på ett universitet i England och du kommer att få en förstklassig utbildning som öppnar dörrarna till en global karriär i framtiden. Välj att studera på universitet i England och du kommer att bygga den perfekta grunden för din karriär samtidigt som du får minnen för livet. Beställ en broschyr och börja planera dina studier redan idag!
Studera på universitet i England

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA och ledarskapsutveckling
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Land: England
Stad: London

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: LondonCambridgeOxfordBrightonManchesterBristolBournemouthEastbourne

EF hjälper dig komma in på ett universitet i England

England har några av världens bästa universitet och landets akademiska traditioner sträcker sig tillbaka till 1000-talet då universitetet i Oxford grundades som det första universitetet i den engelsktalande världen. Med EF kan du åka på en termin eller ett studieår till England och kombinera kurser i engelska med akademiska ämnen och praktik som ger dig arbetslivserfarenhet inom din favoritbransch. Du kan också läsa våra yrkesförberedande kurser och få ett diplom som kan vara nyckeln till drömjobbet. Alternativt kan du förbereda dig för framtida studier på ett engelskt universitet och få garanterad plats på ett av våra 150 partneruniversitet i England och resten av världen. Med EF kan du till exempel plugga i historiska Oxford och gå i fotstegen av de tusentals studenter som läst där före dig.

Universitet i England

Stannar du en längre period för att läsa universitetsförberedande kurser i England så har du verkligen chans att lära känna landet och kulturen på djupet. Du kommer inte bara hitta vänner bland den internationella mixen av människor som du pluggar tillsammans med, utan kommer även ha tid att knyta an kontakter med de härliga engelsmännen. Du kommer snart att upptäcka att de är ett öppet och pratsamt folk som är intresserade av Sverige – i synnerhet våra deckare och köttbullar! EF arrangerar universitetskurser i Englands pulserande storstäder, med London i spetsen som den helt klart bästa platsen för den karriärshungrige. Ett annat alternativ är att åka till en mindre, men minst lika livlig, universitetsstad som Brighton där du kan fokusera på dina studier i en lugnare atmosfär. Om du gillar att känna historiens vingslag och akademisk atmosfär får du inte missa Englands traditionella lärosäten: Oxford och Cambridge.