Universitet utomlands

Studera på universitet i England

Studera på universitet i England
4.9
749
(749 betyg)
4.9

Studera på ett universitet i England och du kommer att få en förstklassig utbildning som öppnar dörrarna till en global karriär i framtiden. Välj att studera på universitet i England och du kommer att bygga den perfekta grunden för din karriär samtidigt som du får minnen för livet. Beställ en broschyr och börja planera dina studier redan idag!

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: England
Städer: OxfordCambridge
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: England
Städer: London

EF hjälper dig komma in på ett universitet i England

England har några av världens bästa universitet och landets akademiska traditioner sträcker sig tillbaka till 1000-talet då universitetet i Oxford grundades som det första universitetet i den engelsktalande världen. Med EF kan du åka på en termin eller ett studieår till England och kombinera kurser i engelska med akademiska ämnen och praktik som ger dig arbetslivserfarenhet inom din favoritbransch. Du kan också läsa våra yrkesförberedande kurser och få ett diplom som kan vara nyckeln till drömjobbet. Alternativt kan du förbereda dig för framtida studier på ett engelskt universitet och få garanterad plats på ett av våra 150 partneruniversitet i England och resten av världen. Med EF kan du till exempel plugga i historiska Oxford och gå i fotstegen av de tusentals studenter som läst där före dig.

Universitet i England

Stannar du en längre period för att läsa universitetsförberedande kurser i England så har du verkligen chans att lära känna landet och kulturen på djupet. Du kommer inte bara hitta vänner bland den internationella mixen av människor som du pluggar tillsammans med, utan kommer även ha tid att knyta an kontakter med de härliga engelsmännen. Du kommer snart att upptäcka att de är ett öppet och pratsamt folk som är intresserade av Sverige – i synnerhet våra deckare och köttbullar! EF arrangerar universitetskurser i Englands pulserande storstäder, med London i spetsen som den helt klart bästa platsen för den karriärshungrige. Ett annat alternativ är att åka till en mindre, men minst lika livlig, universitetsstad som Brighton där du kan fokusera på dina studier i en lugnare atmosfär. Om du gillar att känna historiens vingslag och akademisk atmosfär får du inte missa Englands traditionella lärosäten: Oxford och Cambridge.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.