GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

BÄSTA RESTAURANGERNA I BOSTON

BÄSTA RESTAURANGERNA I BOSTON

Boston är känt för mycket: entusiastiska sportfantaster, trafikstockningar och en unik amerikansk accent. Av någon anledning finns inte restaurangerna i Boston med på listan, men jag kan garantera dig att Boston kan erbjuda många kulinariska pärlor. Här får ni mina favoriter från New England.

Njut av fisk och skaldjur

Under de varma sommarmånaderna hittar man Bostonborna till havs. De paddlar kajak på Charles River, seglar i Boston eller så flyr de till Cape Cod för en helg vid stranden. Närheten till havet gör att Boston har några av landets färskaste och godaste skaldjur.

Beställ ostron på Island Creek Oyster Bar och knäck några krabbklor på The Barking Crab, eller prova den krämiga New England musselsoppan (Clam chowder) som finns representerad på de flesta restaurangerna i Boston.

Åk över till North End och sätt upp ditt namn på den timmar långa väntelistan för ett plats på lilla Neptune Oyster restaurang. Gillar du inte att vänta? Jag lovar att det kommer att vara värt det när du tar ett stort bett av deras kända Lobster Roll.

Smaka på det italienska

I North End  finns mer än bara Lobster Rolls, detta område är även känt för sin italienska anda.  Här finns den bästa italienska maten! Mellan de smala charmiga gränderna doftar det av vitlök och olivolja.

Boka  ett bord på restaurangen Giacomo för fantastisk pasta, eller köa utanför Pizzeria Regina för en ljummen brödskiva och himmelskt god ost. Efter måltiden kan du gå till Mike’s konditori för att avsluta din kväll med en traditionell italiensk efterrätt som cannoli. NJUT 🙂

Prova restaurangerna i Boston!Läs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig