Studera utomlands

Sommarkurs utomlands

Sommarkurs utomlands
4.7
1696
(1 696 betyg)
4.7

Vill du göra något annorlunda i sommar? Ta chansen och upplev en annorlunda sommar utomlands där du kombinerar nöjen med kunskap. En sommarkurs utomlands med EF är så mycket mer än att sitta vid skolbänken. Du kommer kunna njuta av sommaren på stranden i ett varmt land samtidigt som du lär dig ett nytt språk, träffar nya vänner och lär känna en ny stad. Ta chansen och förverkliga din dröm med en sommarkurs!

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienFrankrikeSydkoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore

Alla möjligheter med en sommarkurs

Att studera utomlands under sommaren ger dig tillfälle att uppleva äventyr, resor till nya platser och möten med nya människor. En sommarkurs i engelska utomlands är ett utmärkt tillfälle för dig att fördjupa dig i ett intresse du har eller varför inte testa på något nytt och spännande. Lär dig surfa på kända stranden Long Beach i San Diego eller vandra bland vacker natur i Kanada. Dessutom anordnar vi flera utflykter under din sommarkurs så att du på bästa sätt ska kunna utforska sevärdheter och staden du bor i. Få ut mer av ditt sommarlov när du reser till en av våra 50 destinationer runt om i världen. Hur låter en sommar spenderad på solsäkra Malta där du kommer kunna hänga på stranden både före och efter lektionstid? Eller har du alltid velat uppleva en myllrande storstad? Testa på att lära dig engelska i städerna som aldrig sover: New York eller London. Sommarkurser utomlands är inte bara för de som behöver förbättra sin engelska det är också för dem som vill förbättra och utöka sina språkkunskaper. 

Flexibel sommarkurs utomlands 

Har du någonsin funderat på att läsa en sommarkurs i engelska utomlands? Har du inte hunnit fixa ett jobb till sommaren? Med en sommarkurs utomlands i sommar kan du kombinera en språkkurs med roliga aktiviteter och fritid. Njut av en annorlunda semester i en ny stad omringad av nya vänner och en ny kultur. En sommarkurs utomlands är perfekt för dig som inte vill vara borta alltför länge. Att lära sig ett tredje språk eller att fördjupa sig i engelska är aldrig försent oavsett ålder. Vi har allt från sommarkurser för barn till kurser för ungdomar och vuxna. Med våra egna skolor på över 50 destinationer runt om i världen kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för dig att spendera några veckor i sommar. Våra skolor runt om i världen är alla centralt belägna, så att du på bästa sätt ska kunna utforska din nya hemstad. Kombinationen av lektionstid och fritid gör att det blir enkelt att lära sig språket samtidigt som du kommer ha en fantastisk tid i landet. Vart vill du spendera din sommar? Några av våra mest populära destinationer för en sommarkurs är: London, Malta, San Diego och Brighton vi erbjuder även många fler städer. Passa på att åk till staden du alltid velat besöka.

En sommarkurs med EF

Våra erfarna lärare, små klasser och skräddarsydda kurser gör att du får ut mer av din språkkurs. Den lokala kulturen med sina affärer, nöjen och lokalinvånare gör sommarkursen till en del av din semester, en semester som kommer bli oförglömlig. När du studerar ett språk utomlands är du omgiven av språket dygnet runt och på så sätt kan du tillämpa språket varje dag, både under lektionstid och med lokalbefolkningen. Du kommer bli överraskad över framstegen du gör under en kort tid spenderad utomlands. Återvänd hem från ditt äventyr med förbättrade språkkunskaper och ett stort försprång inför det kommande skolåret. Människor i alla åldrar med olika förkunskaper och mål kan studera utomlands med EF. Vi erbjuder sommarkurser utomlands för nybörjare till mer avancerad nivå där kurserna sträcker sig från 2 veckor upp till 52 veckor.

Vart ska man åka på en sommarkurs utomlands?

På EF erbjuder vi dig olika alternativ om du inte vet vart du ska åka på din sommarkurs utomlands:

  • Sommarkurser i engelska - Olika platser i hela landet, från kuststäderna Brighton eller Bournemouth till den storstaden London.
  • Sommarkurser i USA - Från Florida i öst till Kalifornien i väst; Vi har sommarkurser i hela USA vilket ger dig tillfälle att upptäcka detta otroliga land och dess kultur.
  • Sommarkurser i Australien – Åk till Sydney, Brisbane eller Cairns och njut av det tropiska landskapet medan du lär dig engelska down under. 
  • Sommarkurser på Malta – Njut av medelhavets atmosfär med otroliga stränder och värme samtidigt som du förbättrar ditt språk.
  • Sommarkurser i franska - Välj mellan att studera franska i Nice eller Paris, läs franska under en oförglömlig sommar. Vandra omkring bland Paris gator och förälska dig i den romantiska staden eller njut av värmen och häng på stranden efter lektionstid i Nice. 

CSN och sommarkurs

Om du vill läsa en sommarkurs utomlands så kan du få studiemedel för din kurs. Du kan ansöka studiemedel hos CSN och våra studievägledare hjälper dig med ansökan och ser till så att allt går rätt till. Om du vill läsa en sommarkurs i engelska innanför EU så måste din sommarkurs minst pågå i tre veckor för att du ska få studiemedel. Priserna på våra sommarkurser utomlands varierar beroende på olika faktorer: 

  • Antalet lektioner du väljer
  • Varaktigheten av din sommarkurs utomlands
  • Destinationen du väljer

På EF garanterar vi den bästa kvaliteten, kvalificerade lärare och skräddarsydda kurser för dina personliga ändamål. Vill du veta mer om att läsa en sommarkurs utomlands eller är du nyfiken om hur ett personligt prisförslag ser ut så kan du kontakta våra studievägledare på  08-587 930 00.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.