Utbytesstudent

Förbättra din engelska som utbytesstudent

Förbättra din engelska som utbytesstudent
4.5
1298
(1 298 betyg)
4.5

Åk som utbytesstudent till ett engelsktalande land och fördjupa dig i en annan kultur. Med EF kan du bli utbytesstudent i flera olika engelskspråkiga länder världen runt, från USA till Nya Zeeland, England till Sydafrika. Bli utbytesstudent och upptäck världen!

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaKanadaIrlandAustralienSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USAEngland
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USAEnglandAustralien
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Bo hos en amerikansk värdfamilj och ta hand om barnen, i utbyte mot ersättning, boende och flyg. Utveckla nya färdigheter, få vänner för livet och utforska USA.
Länder: USA

Välj vart du vill åka som utbytesstudent

Som utbytesstudent i ett engelskspråkigt land kommer du att lära dig tala världsspråket. Med oss kan du åka som utbytesstudent till nästan vartenda land där engelska är det officiella språket, däribland USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Vi har till och med engelskspråkiga utbyten till Malta och Singapore. Du väljer vilken engelsk dialekt du vill lära dig. Oavsett vilket engelskspråkigt land du väljer att vara utbytesstudent i, så kommer vårt fokus på kommunikation i klassrummet att hjälpa dig att bli bekväm med att tala engelska i alla typer av sammanhang. Ett engelskspråkigt utbyte är det bästa sättet att fördjupa dig i detta globala språk.

Över 50 års erfarenhet i branschen

Att vara utbytesstudent i ett engelskspråkigt land hjälper dig att kommunicera med miljontals människor som talar engelska världen över. Vi har lärt ut engelska sedan 1965, så vi har massor av erfarenhet från att lära människor att tala språket. Under vår tid i branschen, så har vi utvecklat framgångsrika undervisningsmetoder som hjälper studenter att lära sig mer effektivt och snabbare. Genom att vara utbytesstudent i ett engelskspråkigt land, kommer du att lära dig ett språk som du har användning för resten av livet. Oavsett om du vill använda din engelska för universitet, jobb, resa eller för att skaffa nya vänner, så kommer du som utbytesstudent att få självförtroendet och färdigheterna som krävs för att uppnå dina mål.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.