Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Förbättra din engelska som utbytesstudent

Åk som utbytesstudent till ett engelsktalande land och fördjupa dig i en annan kultur. Med EF kan du bli utbytesstudent i flera olika engelskspråkiga länder världen runt, från USA till Nya Zeeland, England till Sydafrika. Bli utbytesstudent och upptäck världen!

Förbättra din engelska som utbytesstudent

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: EnglandUSA

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaFörenade Arabemiraten

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrika

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaFörenade Arabemiraten

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: EnglandUSAIrland

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1-2 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.
Land: USA

Välj vart du vill åka som utbytesstudent

Som utbytesstudent i ett engelskspråkigt land kommer du att lära dig tala världsspråket. Med oss kan du åka som utbytesstudent till nästan vartenda land där engelska är det officiella språket, däribland USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland. Vi har till och med engelskspråkiga utbyten till Malta och Singapore. Du väljer vilken engelsk dialekt du vill lära dig. Oavsett vilket engelskspråkigt land du väljer att vara utbytesstudent i, så kommer vårt fokus på kommunikation i klassrummet att hjälpa dig att bli bekväm med att tala engelska i alla typer av sammanhang. Ett engelskspråkigt utbyte är det bästa sättet att fördjupa dig i detta globala språk.

Över 50 års erfarenhet i branschen

Att vara utbytesstudent i ett engelskspråkigt land hjälper dig att kommunicera med miljontals människor som talar engelska världen över. Vi har lärt ut engelska sedan 1965, så vi har massor av erfarenhet från att lära människor att tala språket. Under vår tid i branschen, så har vi utvecklat framgångsrika undervisningsmetoder som hjälper studenter att lära sig mer effektivt och snabbare. Genom att vara utbytesstudent i ett engelskspråkigt land, kommer du att lära dig ett språk som du har användning för resten av livet. Oavsett om du vill använda din engelska för universitet, jobb, resa eller för att skaffa nya vänner, så kommer du som utbytesstudent att få självförtroendet och färdigheterna som krävs för att uppnå dina mål.