Program i Förenade Arabemiraten

Program i Förenade Arabemiraten

Om du vill studera i ett land som lovar oändligt med spänning, sol, strand och shopping och som dessutom erbjuder arabisk tradition och kultur, då är EF:s program i Förenade Arabemiraten något för dig. Dubai som är känt för sina storslagna byggnader, luxuösa shoppingcenter och modernistiska arkitektur kommer inte göra dig besviken. 

Välj åldersgrupp

EF Språk Utomlands

16-25 år
2-24 veckor

Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 12 språk och 54 destinationer. Kursstart varje måndag.

Land: Förenade Arabemiraten
Stad: Dubai, Dubai, Dubai, Dubai

EF Språk Utomlands

25+ år
1-52 veckor
Vuxna och yrkesverksamma

Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.

Land: Förenade Arabemiraten
Stad: Dubai, Dubai, Dubai, Dubai

EF Studieår Utomlands

16-25 år
6, 9 eller 11 månader

Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.

Land: Förenade Arabemiraten
Stad: Dubai, Dubai, Dubai, Dubai

Hult International Business School

Kandidat, Master, MBA och Ledarskapsutveckling

Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.

Land: Förenade Arabemiraten
Stad: Dubai

Lär dig arabiska

De sju staterna som omfattar Föreande Arabemiraten blandar både västerländskt kulturella influenser men behåller också starka länkar till sitt eget arabiska arv och traditioner. Det är den här blandningen av gammalt och nytt som gör Dubai till en spännande destination. Lär känna kulturen på djupet och lär dig arabiska på vår skola i Dubai.  

EF och Hult program i Dubai

Vi har ett brett utbud av EF program både på arabiska och engelska i Dubai och som passar alla nivåer – från nybörjare men även för avancerad nivå. Du kan också välja affärsprogram på Hult International Business School i Dubai. I Dubai kommer du uppleva både tradiontell arabisk kultur kombinerat med västerländska influenser, det bästa av båda världarna.