GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

5 instagramvänliga platser i London

5 instagramvänliga platser i London

Om du utforskar London (eller drömmer om att resa dit snart) och funderar över hur du ska ta de perfekta bilderna finns det många coola platser att besöka. Här är mina 5 bästa tips på instagramvänliga platser i London (som också råkar vara belägna i närheten av EFs campus i London) för att skapa det perfekta flödet.

1. Färgglada dörrar utanför skolan

Om du går längs Roupell Street intill EFs skola i London, kommer du att kunna beskåda många dörrar i en regnbågens alla färger. Beroende på dagens outfit (#ootd) kan du posera framför den dörr som passar färgvalet av dina kläder bäst.

Notting Hill är en annan hotspot känd för de ikoniska dörrbilderna, så det är absolut värt en tur dit också!

2. Brick houses på Colombo Street

De flesta av byggnaderna runt skolan pryds av tegelstenar i olika färger, perfekt som bakgrund! Om du är ute efter en plats som ger dig den rätta brittiska vintagekänslan bör du bege dig till en pub som heter Rose & Crown, belägen endast 2 minuters promenad från skolan.

Om du vill knäppa av en outfitbild eller ta en porträttbild är trapporna utanför puben den ultimata bakgrunden. För en mer edgy look kan du inkludera den majesätiska skyskrapan bakom byggnaden. Och skulle du bli trött på att posea, kan du alltid beställa in några drinkar på puben!

3. Vita husen vid Southwark

Om du har lite tid att döda påväg hem från skolan, kan du stanna utanför Southwark Station och ta några bilder framför de vita husen på Blackfriars Road, nära Baltic restaurant. Detta är en modern och elegant plats perfekt för att knäppa av lite bilder till flödet.

Blir du trött i armarna efter allt poserande kan du beställa en kaffe to-go från en av de många caféerna i närheten – och så får du ju lite extra content på köpet.

4. Graffiti på Cornwall Road

När du strosar längs Cornwall Road, kan du bara inte missa graffitiväggen. Ge ditt flöde lite färg för att kontrastera det typiska vädret i London (låt oss inse att det faktiskt är ganska grått!). Detta är en perfekt plats för att visa upp dina Londonoutfits. Men också för att ta färgsprakande selfies tillsammans med dina vänner!

5. Waterloo bridge

Waterloo Bridge är beläget endast 10 minuters promenad från EFs skola i London. Detta är en perfekt plats för att njuta av en panoramautsikt över London. Om du lyckas pallra dig hit på morgonen kan du se en magisk soluppgång. Är du mer av en solnedgångsälskare kan du ta dig hit under kvällstid för att ta vackra bilder av Londons siluett.

Jag stirrar alltid på den vackra utsikten tillsammans med mina favoritlåtar i hörlurarna. Waterloo Bridge är ett bra ställe att åka till, speciellt om du inte haft tid att besöka turistattraktionerna i London. Från bron ser du nämligen The London Eye, Westminister och Big Ben – allt som är värt att se!

Vill du ge ditt instagramflöde en touch of London?Studera med oss
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig