GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Ge ditt barn en julklapp som varar för evigt

Ge ditt barn en julklapp som varar för evigt

När dina barn håller på att växa upp (detta gäller även vuxna barn), blir det svårare och svårare att ge dem en julklapp som de kan uppskatta även när själva presentöppningen är över. Med den ständigt ökande digitaliseringen, snabba trendväxlingar och förmågan att fokusera på en sak samtidigt, får vi varje år den till synes omöjliga uppgiften att ge en julklapp till ditt barn som de faktiskt har nytta av. Det sägs att det finns en present som ditt barn aldrig kommer att glömma – en språkkurs utomlands.

Här är sex anledningar till varför du borde ge ditt barn en språkkurs utomlands i julklapp (vi erkänner, den är lite svårt att paketera, men med en smula kreativitet och en dos kärlek går det att lösa.)

1.Talar du engelska?

Att kunna tala flera olika språk är något ditt barn kommer ha nytta av både socialt, under sin utbildning, i sitt yrke och i livet generellt!

2.Vänner för livet

Ditt barn kommer att träffa vänner från olika delar av världen under sin resa. De kommer att spendera mycket tid tillsammans och skapa relationer med barn från andra kulturer som kommer finnas med dem genom hela livet.

3.”Livet börjar när du lämnar din bekvämlighetszon”

Det här citatet är 100 % sant. När vi människor utmanar oss själva skapar vi minnen och boostar vår personliga utveckling.

4.Lev som en lokalbo

Att resa iväg utomlands är en sak. Att uppleva en ny kultur på riktigt är en helt annan. När ditt barn åker iväg på spåkresa kommer den lokala kulturen bli en del av vardagen, vilket gör att ditt barn kommer få vara med om en unik upplevelse och stärka sitt självförtroende.

5.”If you love somebody, set them free”

Det här citatet från en välkänd hitlåt talar direkt till alla föräldrar. Den bästa presenten du kan ge dina barn är att låta dem hitta sin egna väg i livet. Låt dem bli självständiga individer som lever sina egna liv.

6.Hitta nya perspektiv

Det här har du förmodligen varit med om själv. Att upptäcka nya platser, träffa nya människor och uppleva andra kulturer är otroligt lärorikt och öppnar upp nya dörrar för framtiden.

Det var allt, lycka till med din julklappsshopping!

Välj den perfekta destinationen!Läs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig