GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

5 TikTok konton att följa för reseinspiration

5 TikTok konton att följa för reseinspiration

När det gäller reseinnehåll online råder det ingen brist på otrolig inspiration på TikTok, där resegurus bjuder in sina följare att följa med på deras fascinerande globala äventyr.

Om du är på jakt efter nästa fantastiska plats att utforska eller bara vill ha en daglig dos av semester, här är fem TikTok-konton som du kan följa för att få reseinspiration.

1. Maria @heyshetravels

Maria är baserad i British Columbia och visar upp det allra bästa från sina utomhusäventyr och resor. På hennes konto får du se vacker natur när hon är på vandring, paddlar kajak eller åker zipline över hela världen.

View post on TikTok

2. Madeline @lu_madeline

Madeline är en fotograf och innehållsskapare som har bott och rest över hela världen med sin man och två barn. Hennes konto inspirerar följarna med tips om resor genom att lyfta fram otroliga hotell, maträtter och upplevelser.

View post on TikTok

3. Uzma @uzma.mahbub

Uzma är en Londonbaserad kreatör vars resor runt om i världen innehåller fantastiska landskap och reserekommendationer.

View post on TikTok

4. Marco & Gius @marcoegius

Marco och Gius har besökt över 40 länder och delar med sig av sina äventyr över hela världen. Från bergstoppar till blå laguner - den här resande duon lever livet fullt ut.

View post on TikTok

5. Alexa @limsawkward

Alexa är en reseinfluencer och historieberättare baserad i Washington DC vars konto inspirerar världen att resa. Hennes restips och rekommendationer är särskilt användbara och hennes videor från resor i Mexiko, Grekland, Kroatien och andra länder är fantastiska.

View post on TikTok
Utforska världen med EFStudera utomlands
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig

Utforska världen på en språkresa med EF

Läs mer