GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

20 tecken på att du hittat en vän för livet

20 tecken på att du hittat en vän för livet

Bra vänner skapar fantastiska minnen, men bästa vänner skapar oförglömliga minnen. Den bästa vännen är den första personen du ringer oavsett ämne (högt och lågt). Men det är också personen som du inte behöver träffa på veckor – och när ni väl ses är det som om ingenting har hänt. Här är 20 tecken på att du har hittat en vän för livet, hur många bockar du och din BFF av?

20 tecken på att du har hittat en vän för livet:

1. Du kan dela dina allra konstigaste drömmar. Även den pinsamma kärleksdrömmen med någon i din klass.

2. Ni kan skratta i timmar utan att komma ihåg vad det var som var så kul.

3. Ni träffades utomlands. Det är enkelt att hålla kontakt med någon du alltid känt och som vuxit upp i samma område som dig. Vännen du träffade utomlands är en vänskap som ni aktivt behövt vårda. Era gemensamma erfarenheter har skapat ett speciellt band.

4. Även om bara en av er är hungrig, beställer ni båda mat och äter tills magen spricker.

5. Om du åker utomlands några månader kommer ni återförenas som om ingenting hade hänt.

6. Eller ännu bättre, ni är det perfekta teamet och utforskar världen tillsammans. Chansen är stor att ni båda vill prova på samma saker under ert äventyr. Även om ni har olika åsikter kan ni vara ärliga mot varandra – och alla eventuella bråk är historia dagen därpå.

7. Ni är “partners in crime”. Om någon av er orsakar en skada, vet alla andra att ni båda var delaktiga på något sätt.

8. Ni kan vara brutalt ärliga med varandra.

9. Din vän hittar alltid en perfekt ursäkt till att unna dig lite choklad eller köpa de nya skorna som du tittat på i veckor. Hen vill att du alltid ska vara glad och förstår att choklad = glädje.

10. Det är den första personen som du ringer när du behöver råd, och vice versa.

11. En perfekt helg kan vara att åka på något episkt äventyr – likväl som att chilla framför Netflix i pyjamas. Sålänge ni är tillsammans!

12. Om ni pratar olika språk kommer din vän att hjälpa dig – och din vän kommer bara göra ditt uttal eller dina ordval till åtlöje när ingen annan hör.

13. Du kan gråta som en bebis framför personen.

14. Om du är påväg att smsa ditt ex eller en date som inte är bra för dig, kommer vännen att stoppa dig. Oavsett hur mycket du protesterar kommer vännen alltid veta vad som är bäst för dig och stå upp för dig.

15. Ni kan kommunicera telepatiskt. Bara en speciell “blick” mellan er två kan ibland säga mer än en hel skvallerkväll.

16. Ni supportar varandra. Din vän likear alla dina instagrambilder och skulle aldrig posta en bild på dig som du inte tycker om – även om vännen tycker att du är supersnygg!

17. Du kan inte föreställa dig ett liv utan personen.

18. Du är inte rädd för att introducera vännen för din familj.

19. Om du berättar en historia för en grupp – och historien visar sig inte vara så rolig som du kom ihåg den – skrattar vännen extra högt för att gottgöra den pinsamma tystnaden.

20. … och vännen kommer sedan att ljuga och överdriva (på ett övertygande sätt) så att du verkar coolare än vad du egentligen är.

Skaffa nya vänner utomlandsLäs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig