Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Språkkurser i kinesiska i Shanghai

Om du vill förbättra din kinesiska då är en språkkurs i Shanghai något för dig! Denna snabbväxande stad präglas av sitt omfattande kulturarv och under din språkkurs i Shanghai kommer du att kunna upptäcka allt vad staden har att erbjuda. Många kinesiska studenter söker sig till Sanghais prestigefyllda universitet. Du kanske också är intresserad av att bli en av dem och lära dig kinesiska i Shanghai, eftersom det är en utmärkt stad för flerspråkiga att hitta jobb i efter studier. Om du är mer intresserad av en kortare språkkurs för att lära dig kinesiska i Shanghai, har vi alternativ för det också.

Språkkurser i kinesiska i Shanghai

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kina
Stad: Shanghai

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Kina
Stad: Shanghai

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kina
Stad: Shanghai

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kina
Stad: Shanghai