USA

Språkresor till Seattle

Språkresor till Seattle
4.5
424
(424 betyg)
4.5

En språkresa till Seattle kommer att förbättra din engelska samtidigt som du får tid till att upptäcka denna kuststad, känd för sin alternativa musikscen och hänförande natur. Staden är belägen nära det fantastiska Pugetsundet som erbjuder optimala möjligheter för att paddla kajak och segla. Åk på en språkresa till Seattle och förbättra din engelska omgiven av gröna skogar och majestätiska berg.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Seattle
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Seattle
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Seattle
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Seattle

Språkresa till Seattle

Denna stads ikoniska arkitektur är bara en av många saker du kommer att få njuta av på din språkresa till Seattle. Denna trendiga stad är samlingspunkt för bland annat rockmusik och hip hop, och är även känd som staden där Starbucks föddes. Vandra omkring på Pike Place Market för lokala ingredienser, eller åk ett varv med Seattle Great Wheel, ett enormt parisehjul precis vid Pugetsundet. Sportfantaster kommer att kunna se professionella matcher i baseball, fotboll och amerikansk fotboll mitt i city. Dessutom finns det massor av konstgallerier, museum och hel del andra kulturella attraktioner att njuta av. Boka din språkresa till Seattle och börja packa dina väskor!

Skräddarsydda klasser för dig

Oavsett vilken engelskanivå du ligger på för tillfället, så kommer du att kunna hitta en språkresa till Seattle som tillgodoser dina behov. Intensivkursen, vårt mest populära val, låter dig göra framsteg snabbt oavsett hur länge du stannar i Seattle. Om du vill ha mer tid utanför klassrummet, välj då en kurs med lägre tempo och mer fritid. Du kan också studera inför språkexamen för att förbättra dina testresultat. Vilken språkresa till Seattle du än väljer, så kan du vara säker på att du kommer få den hjälp du behöver i våra små klasser från våra erfarna lärare som använder sig av de senaste innovativa undervisningsmetoderna för att se till att du uppnår dina mål.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.