Språkresor till Seattle

Språkresor till Seattle
4.5
424
(424 betyg)
4.5

En språkresa till Seattle kommer att förbättra din engelska samtidigt som du får tid till att upptäcka denna kuststad, känd för sin alternativa musikscen och hänförande natur. Staden är belägen nära det fantastiska Pugetsundet som erbjuder optimala möjligheter för att paddla kajak och segla. Åk på en språkresa till Seattle och förbättra din engelska omgiven av gröna skogar och majestätiska berg.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Seattle
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Seattle
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Seattle
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Seattle

Språkresor till Seattle

Gratis broschyr

Språkresa till Seattle

Denna stads ikoniska arkitektur är bara en av många saker du kommer att få njuta av på din språkresa till Seattle. Denna trendiga stad är samlingspunkt för bland annat rockmusik och hip hop, och är även känd som staden där Starbucks föddes. Vandra omkring på Pike Place Market för lokala ingredienser, eller åk ett varv med Seattle Great Wheel, ett enormt parisehjul precis vid Pugetsundet. Sportfantaster kommer att kunna se professionella matcher i baseball, fotboll och amerikansk fotboll mitt i city. Dessutom finns det massor av konstgallerier, museum och hel del andra kulturella attraktioner att njuta av. Boka din språkresa till Seattle och börja packa dina väskor!

Skräddarsydda klasser för dig

Oavsett vilken engelskanivå du ligger på för tillfället, så kommer du att kunna hitta en språkresa till Seattle som tillgodoser dina behov. Intensivkursen, vårt mest populära val, låter dig göra framsteg snabbt oavsett hur länge du stannar i Seattle. Om du vill ha mer tid utanför klassrummet, välj då en kurs med lägre tempo och mer fritid. Du kan också studera inför språkexamen för att förbättra dina testresultat. Vilken språkresa till Seattle du än väljer, så kan du vara säker på att du kommer få den hjälp du behöver i våra små klasser från våra erfarna lärare som använder sig av de senaste innovativa undervisningsmetoderna för att se till att du uppnår dina mål.