Studera utomlands

Studera på universitet utomlands

Studera på universitet utomlands
4.7
1541
(1 541 betyg)
4.7

I vår globala värld är utmärkta språkkunskaper grundläggande aspekter av en framgångsrik karriär. Om du väljer att studera på universitetsnivå utomlands, du förbättrar dina framtidsutsikter. EF erbjuder studier på eftergymnasial nivå i 20 länder. På alla våra destinationer kommer du att studera tillsammans med en internationell mix av likasinnande människor och du kommer garanterat att skaffa vänner från hela världen.

Studera på universitet utomlands

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USAEnglandFrankrikeAustralienTyskland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: USAEnglandKinaFörenade Arabemiraten

Universitet, college och högskola utomlands

Drömmer du om att läsa utomlands på college, högskola eller universitet? Vill du uppleva college livet i USA och Kanada? Eller vill du studera på ett universitet i metropolerna London och Paris? Med EF kan du plugga utomlands i sex till nio månader, eller upp till helt år i någon av våra 50 destinationer som vi erbjuder och uppleva studentlivet utomlands.

Du kan tillbringa sex månader i New York där du förbereder dig inför framtida universitetsstudier och samtidigt förbättrar din engelska. Om du föredrar storstadspuls och en akademisk anda är ett studieår i London perfekt för dig. Vi har rätt kurser och program för dig som vill förbereda dig för att studera på universitet, college eller högskola utomlands. 

Söka universitet utomlands

Du kan antingen gå ett studieår på en av EF:s egna skolor och kombinera avancerade språkkurser med akademiska ämnen som ger dig universitetspoäng. Alternativt väljer du yrkesförberedande kurser som ger dig ett erkänt diplom och möjligheten att göra praktik inom din valda bransch. Du kan också förbereda dig för att studera på ett universitet utomlands och få garanterad plats på ett av EF:s 150 partneruniversitet i USA, England och resten av världen. 

Ett Multi-Language Year ger dig möjlighet att bo på två eller tre av våra spännande destinationer under ett år. Du kan kombinera olika språk, olika kontinenter eller olika städer i samma land: tillbringa till exempel vintermånaderna i soliga Costa Rica medan du studerar spanska, stick till Kalifornien och lär dig surfa medan du bättrar på engelskan under våren, och ägna sommaren åt att insupa den akademiska atmosfären på ett traditionellt universitetscampus i Boston!

EF har mer än 50 års erfarenhet och 400 skolor och kontor över hela världen. Eftersom vi gör allt själva kan vi upprätthålla vår strikta kvalitetsstandard. Vi fixar allt förarbete och planering kring din utbildning på språkskola, college eller universitet utomlands och ser till att alla detaljer, som att boka flyg, visum, transfer från flygplats och boende är i ordning, så att du kan fokusera på ditt äventyr utomlands. Nedan hittar du länkar till våra kurser och program. För mer information kan du beställa en gratis broschyr eller kontakta oss direkt så hjälper vi mer än gärna. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.