GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

De 6 mest populära blogginläggen du borde ha läst år 2021

De 6 mest populära blogginläggen du borde ha läst år 2021

Tiden är kommen för att se tillbaka på året med nostalgi. Det dåliga, det bra och givetvis – de 6 mest populära blogginläggen du borde ha läst år 2021.

Bloggen har uppdaterat oss om mycket under året. Tack vare våra fantastiska författare från världen över har vi fortsatt att upptäcka nya ämnen och ge dig det bästa innehållet när det kommer till språk och resande. Avsluta året med att komma in i nyårsstämning när du tittar på de 6 mest populära blogginläggen från år 2021.

Vi ses igen i januari, gott nytt år!

1. 50 fakta om världen som får dig att verka riktigt kulturell

Vill du imponera på dina vänner nästa gång ni ses? Rusta dig med 50 fakta om världen som kommer att få dina vänner att falla av stolen.

2. Är “flyt” nyckeln till lycka?

Studier har visat att lycka kan uppnås genom att vara i ett stadie av ”flyt”. Blir du nyfiken? Tänkte väl det, vi har därför brutit ner det till 5 aktiviteter som boostar lycka.

3. 10 Netflix-serier som förbättrar dina språkkunskaper

Höj volymen och ta bort dubbningen. Vad är bättre än att lära sig nya saker medan du njuter av din favoritserie? Läs mer om Netflix-serierna som bevisligen kan lära dig en hel del, till och med ett nytt språk.

4. 9 städer med storstadskänsla och vacker natur

Kan du inte bestämma dig om du ska åka till en fartfylld storstad eller om du ska satsa på en vacker naturupplevelse? Oroa dig inte, du behöver inte välja det ena eller det andra! I detta blogginlägg kan du nämligen läsa mer om 9 destinationer där du kan uppleva det bästa av båda världar.

5. 10 engelska slangord som du måste kunna under 2021

Det är svårt att hålla sig uppdaterad när det kommer till slangord. Eftersom det är sanningen har vi sammanfattat en lista som redovisar 10 uttryck som du bör känna till. Redo för nästa dos? Vi har redan tagit fram en lista som kommer väl till pass med slangord du måste kunna år 2022.

6. Vilken är den bästa åldern för att lära sig ett språk?

Avslutningsvis, även om vår förståelse av språk förändras hela tiden, har det länge ansetts att barn är överlägsna språkinlärare. Men sanningen är att alla kan – och bör – lära sig ett nytt språk, oavsett ålder. I det här inlägget fördjupar vi oss i varför.

Vilken del av världen vill du upptäcka?EFs destinationer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig