Studera i Kina

Studera i Kina
4.7
780
(780 betyg)
4.7

Studera i Kina och upptäck en unik och uråldrig kultur. Oavsett om du vill gå en två månader lång intensivkurs eller ta ett studieår för att bli flytande i kinesiska , så kan våra program för att plugga i Kina hjälpa dig att nå dina mål. Du kan räkna med oss för en trygg upplevelse med effektiv inlärning när du pluggar i Kina.

Studera i Kina

Studera i Kina

Gratis broschyr
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: Kina
Städer: Shanghai

Starta framtiden med studier i Kina

Studera i Kina och upptäck detta land som på några årtionden gått från att vara relativt fattigt till en stormakt och teknologijätte. Alla storföretag är angelägna om att ta sig in på den kinesiska marknaden och personer som är flytande i kinesiska, engelska och ännu ett europeiskt språk är väldigt eftertraktade på den globala arbetsmarknaden. Om du dessutom har kulturell erfarenhet från att bo och studera i Kina så är du än mer attraktiv för ett globalt företag som försöker etablera sig i Kina. Att plugga i Kina och lära sig kinesiska kan vara det bästa sättet att säkra din framtida karriär på, i synnerhet om du vill arbeta inom en världsledande bransch.

Studera i Shanghai

Studera i Shanghai och utforska nya Kina. Oavsett om du väljer ett kortare program under två veckor, som introducerar dig till Kina för första gången eller ett program som stäcker sig över ett år och lägger grunden för en livslång relaltion, så kommer våra program i Shanghai öppna dina ögon. Kontakta oss så att vi kan börja planera dina studier i Shanghai tillsammans.

Plugga i Kina

När du väljer att studera kinesiska i Kina, utgå då från din nuvarande språknivå och vad du vill uppnå med dina studier innan du bestämmer dig för vilken kurs du vill ta. En kort intensivkurs kan vara tillräcklig om du bara vill finslipa din kinesiska, eller vill lära dig grundläggande kinesiska för att lättare ta dig fram på ditt nästa besök till Kina. Om du har som avsikt att arbeta eller gå en utbildning i Kina, måste du dock ta en mer omfattande kurs eftersom att du då måste kunna kommunicera på kinesiska. Oavsett hur länge du väljer att studera kinesiska i Kina, kommer du snabbt att göra framsteg.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.