Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Utbytesstudent i Kina

Kina är ett spännande land med en av världens äldsta civilisationer. Som utbytesstudent i Kina kommer du att lära känna denna uråldriga kultur samtidigt som du studerar kinesiska. Att vara utbytesstudent i Kina är en upplevelse för livet!

Utbytesstudent i Kina

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kina
Stad: Shanghai

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Kina
Stad: Shanghai

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kina
Stad: Shanghai

Utbytesstudent i Shanghai

Det finns många goda anledningar att bli utbytesstudent i Shanghai. Kinesiskan är ett växande språk inom business och Shanghai är ett utav kinas största ekonomiska centrum. Desstutom har Shanghai utmärkta resemöjligheter till resten av världen, så att du kan upptäcka fler platser under dina studier.

Utbytesår i Kina

Som utbytesstudent i Kina kommer du att lära dig kinesiska och få en djupare förståelse för den kinesiska kulturen. Nästan en miljard människor pratar kinesiska och med Kinas växande ekonomi och politiska betydelse, så kommer din kinesiska att komma väl till hands i framtiden. Som utbytesstudent i Kina kommer du att studerar kinesiska varje dag och ha möjlighet att följa med på utflykter och aktiviteter, samt få en hel del fritid till att utforska på egen hand. Välj om du vill bo med en kinesisk värdfamilj eller på studenthem. Att resa till kina kan vara skrämmande, men med oss vid din sida behöver du aldrig oroa dig.

Uråldrigt och modernt

Nästan 20% av världens befolkning bor i Kina. Som utbytesstudent i Kina kommer du att få uppleva en av världen största kulturer, från ett både modernt och historiskt perspektiv. Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att vara utbytesstudent i Kina. Landets snabba utveckling innebär att du kommer att ha en levnadsstandard som är, om inte identisk, eller åtminstone nära den du är van vid. Samtidigt kommer du att få se uråldriga platser, gamla kvarter och rustika byar om du beger dig ut i landet. Att upptäcka allt vad Kina har att erbjuda skulle ta en livstid.