GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Resa i november? Städerna som alltid lockar

Resa i november? Städerna som alltid lockar

Dagarna här hemma blir allt mörkare och allt kallare. Kanske är det dags att planera in din nästa resa för att ha något roligt att se fram emot? Här nedan har vi listat 9 novembervänliga-destinationer, som passar den som är ute efter sol och bad men även för dig som ute efter shopping och andra turistattraktioner. Resa i november? Här är städerna du inte får missa!

Sol och bad

Sydney: Sydney erbjuder en spännande storstad i kombination med härliga stränder och fantastiskt klimat. När vi i Sverige har vinter är sommaren i full gång i Sydney. Hit borde du därför åka under November för att skippa regn och rusk hemma och mötas av solen i varma Australien, Sydney.

Florida: Florida har fått smeknamnet ”Sunshine State” tack vare gästvänligheten i den amerikanska södern. Äventyrslystna kommer att älska de kända nöjesparkerna medan de shoppinggalna hamnar i paradiset under ett besök på ett av CocoaBeachs shoppingscenter.

Honululu: Honolulu är hjärtat av den tropiska paradisön Hawaii. Honolulu har ett tropiskt klimat med varma temperaturer. Under sommaren ligger temperaturen omkring 31-32 grader och resten av året ligger temperaturena på 27-30 grader, inte helt fel va?

Shopping och turistattraktioner

London: London är en unik blandning av livlig mångkultur och brittisk tradition, lika känd för sin rika historia som för sin banbrytande modernitet. Besök drottningens Buckingham Palace eller upptäck det senaste modet på Oxford street eller i Brick lane.

New York: New York är USA:s största stad och här välkomnas du av en pulserande storstad fylld av konst, musik, mode och mat. Ett perfekt resmål under hösten!

Rom: I Italiens ”eviga stad” är världskända sevärdheter som Colossuem och Pantheon en del av vardagen. Staden är fylld avespressobarer och överallt hittar du bakgator med små trattorior som serverar mat i världsklass.

Berlin: Berlin har en spännande historia och med allt från Charlottenburg Palace till Brandenburg Gate har staden utformats till att bli en kulturhuvudstad. Konstälskare lockas av den kreativa miljön, matälskare samlas för att få en kulinarisk upplevelse och studenter dras till staden för en pulserande kulturupplevelse.

Storstad och kultur

Singapore: Singapore är en ö, en stad och ett land – en fascinerande destination rik på kultur, konst och kulinariska upplevelser. Med ett förflutet som brittisk koloni kombinerar denna asiatiska metropol det bästa av öst och väst.

Tokyo: Tokyos unika skyline och speciella popkultur får staden att likna en scen ur en science fiction-film, men i verkligheten är det Japans huvudstad både modern och traditionell. Shinto-tempel och Kejsarens palats blandas med karaokeklubbar och färgglada mangautställningar

Studera utomlands med EF!Läs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig